Pure Soap Eau De Parfum Pure Soap Eau De Parfum

Clean Perfume Pure Soap EDP er en vidunderlig og super ren parfume, der er udviklet med ingredienser ... Læs mere
0 Meddelelse
Pure Soap - Eau De Parfum
 • 30ml
  399.00 KR
  1.330,00 KR / 100ml
 • 60ml
  599.00 KR
  998,33 KR / 100ml
599,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

545155
 • tab description Beskrivelse

  Clean Perfume Pure Soap EDP er en vidunderlig og super ren parfume, der er udviklet med ingredienser i højeste kvalitet. Kender du det, eller kan du forestille dig hvordan det er, når du en sommermorgen, træder ud af brusebadet, solen står direkte ind af vinduet, du er frisk og veludhvilet, og du føler dig fuldstændig ren, glad og godt tilpas. Det er præcis den følelse denne parfume efterlader dig med. Så er du klar til at indtage dagen med fornyet glæde og energi, og vil du bare gerne have det sidste pift, så du også spreder følelsen til dine omgivelser, så er denne lige noget for dig.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE/PARFUM, AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-METHYL IONONE, CITRAL, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, COUMARIN.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Noterne i denne rige duft består blandt andet af beroligende lavendel, aldehyd, aromatisk accord, opløftende mandarin, klematis, jasmin, orangeblomst, sandeltræ og musk.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

CLEAN er en parabenfri duftserie inspireret af duften af renhed og sæbe, som når du netop er trådt ud af badet - frisk, ren og indbydende! Alle produkter er baseret på friske, rene ingredienser af højeste kvalitet. Hver duft indfanger mindet om de enkle glæder i livet, og er derfor helt unikke i både duft og navn. CLEAN er 100% parabenfri, fri for sulfater, kunstige farvestoffer, mineralske olier og animalske ingredienser. Ikke testet på dyr.