Paradoxe Eau de Parfum Paradoxe Eau de Parfum

GOOD FOR A BETTER PLANETØkodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ... Læs mere
0 Meddelelse
Paradoxe - Eau de Parfum
N/A
617051
NYHED

*Gælder til og med den 27. september og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Gisou, Sephora Favorites og julekalendere. Kun online.

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

 • tab ingredients Ingredienser
  1266070 11 - INGREDIENTS: ALCOHOL ,PARFUM / FRAGRANCE ,AQUA / WATER / EAU ,LIMONENE ,LINALOOL ,BENZYL SALICYLATE ,BENZYL ALCOHOL ,METHYL ANTHRANILATE ,ETHYLHEXYL SALICYLATE ,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ,COUMARIN ,HYDROXYCITRONELLAL ,CITRONELLOL ,GERANIOL ,CITRAL ,TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ,FARNESOL ,BENZYL BENZOATE ,CI 17200 / RED 33 (F.I.L. N292437/1).
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Prada parfumer er en anderledes måde at bære Prada på. Prada Parfumer er indbegrebet af af Miuccia Prada’s vision og hendes historiske og moderne livstil. Alle duftene er skabt ud fra Prada’s luksuriøse normer og med en uovertruffen sans for innovation, kvalitet, teknologi og forfinet håndværk. Duftene er hver især meget personlige, raffinerede og ikke mindst pertentlige ned til mindste detalje, skabt af de bedste og mest kvalitative ingredienser i verden.