Patchouli Citrus Eau de Parfum Patchouli Citrus Eau de Parfum

Dette er ikke fortidens hippie duft, men en moderne, sexet gengivelse, der krævede 25 versioner, ... Læs mere
0 Meddelelse
Patchouli Citrus - Eau de Parfum
 • 50 ml
  779.00 KR
  1.558,00 KR / 100ml
779,00 KR 623,20 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

552883
ONLINE ONLY
- 20%

*Gælder til og med den 27. september og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Gisou, Sephora Favorites og julekalendere. Kun online.

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Dette er ikke fortidens hippie duft, men en moderne, sexet gengivelse, der krævede 25 versioner, før den perfekte duft blev fundet og er fremstillet med etisk, organisk patchouli æterisk olie fra Rwanda.

  Denne duft indeholder aromaterapi af æterisk olie fra Patchouli citrus som hjælper med at reducere spændinger, stimulerer humøret og hjælper dig med at finde din zen.
  Parfumen er allergivenlig, tilført organisk sukkerrørsalkohol og indeholder 22% duftolier til en langvarig naturlig duft.
  Udviklet med økologisk fair trade patchouli fra Rwanda som støtter økonomisk uafhængighed for over 150 landmænd, som overlevede folkemordet i 1994. Patchouli-høsten giver enker og voksne forældreløse deres økonomiske uafhængighed.

  Duftnoter:
  - Topnoter: Patchouli citrus
  - Hjertetoner: Sød pæon og rosengeranium
  - Basenoter: Sandeltræ og rav

  MAKE PARFUME NOT WAR er vores mantra hos The 7 Virtues
  Parfumerne er fremstillet af naturlige, organiske og fairtrade æteriske olier, der støtter familier i nationer, der genopbygges efter krig og stridigheder. Vi mener, at gennemsigtighed er nøglen. Du kan læse, hvor duftolierne stammer fra, og aromaterapiens helbredende fordele ved hver.
  Alle formuleringer er Leaping-Bunny-certificeret, cruelty-free og veganske.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  The 7 Virtues peace parfumer er alle designet til at kombineres med hinanden for at du kan skabe din egen unikke peace parfume.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOOL DE SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE DENATURE, POGOSTEMON CABLIN, EAU, ALCOOL DE BENZYLE, BENZOATE DE BENZYLE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARINE, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINAOLLO, IONONES.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Duftfamilie: Frisk
  Dufttype: Friske blomster
  Key Notes: Cassis, Rose Geranium, Patchouli
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product
The 7 Virtues er en social virksomhed som så står inde for fair trade og gennemsigtighed. Brandet handler naturlige, organiske æteriske olier for at støtte lokale landmænd og samfund. Deres parfumer er allergivenlige, formuleret med økologisk sukkerrør alkohol og indeholder over 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Desuden ligger brandet stor vægt på duftoliernes aromaterapeutiske og helbredende egenskaber. Alle formuleringer er cruelty-free og veganske.