Idôle Nectar - Eau de Parfum

4.5 11 anmeldelser
Idôle Nectar - Eau de Parfum
Fra: 459,00 KR
DELTAG I MORGENDAGENS IDÔLES Lancôme fortsætter Idôle-sagaen med en ny, engageret og uimodståelig ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

999,00 KR (1)
Laveste pris 949,00 KR -21% (2)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
616485
 • tab description Beskrivelse

  DELTAG I MORGENDAGENS IDÔLES

  Lancôme fortsætter Idôle-sagaen med en ny, engageret og uimodståelig duft: Idôle L'Eau de Parfum Nectar. Den er solidt forankret i sin tid og hylder den nye vision af succes, som nutidens kvindelige ledere repræsenterer: en generøs og samlende succes.

  Mere end nogensinde før ledsager Idôle den stærke dynamik hos de kvinder, der er i gang med at skabe fremtidens verden. Du kan også slutte dig til Idoles.

  EN NY GENERATION
  Velkommen til neo-gourmands æra! Idôle l'Eau de Parfum Nectar genopfinder den ikoniske Idôle-duft med en overraskende akkord af popcorn. Knasende tekstur, korn og karamelaccenter...Denne ultrakreative note ryster luften af sin tid og får afhængighed til at rime på revolution.

  I hjertet er Idoles ikoniske blomst forvandlet til en eksplosiv akkord af "blæst" rose. Dens afhængighed forlænges takket være mødet med popcorn-accorden, der er kendetegnende for denne dufts originalitet: Varmen fra dens karamelliserede accenter gifter sig med den omsluttende rigdom af bourbonvanilje fra Madagaskar.

  En duft inspireret af fremtiden, til alle dem, der åbner nye veje mod morgendagen.

  En engageret og innovativ parfume
  Med Idôle har Lancôme forpligtet sig til en fremtid med bæredygtighed.
  Rosebladet fra Isparta og vanilje fra Madagaskar, ingredienser fra bæredygtige og solidariske kilder;
  Sammen med dem forårsager en uventet popcorn-akkord en olfaktorisk forstyrrelse og får denne neo-gourmand til at udvikle en aldrig tidligere følt afhængighed... Som en impuls til en ny begyndelse.

  En holografisk TOTEM-flaske
  Den frække silhuet af Idôle-flasken er prydet i en levende, moderne farve med orange accenter. I hjertet er der en holografisk halo, der ryster koderne og signalerer moderniteten i denne nye duft.

  Lancôme, det franske mærke for lykke siden 1935.

 • tab olfactory Duftnoter

  Topnote: Popcorn Accord
  Bundnote: Lækker vanilje - Madagascar Bourbon Vanilla
  Hjerte note: Blown Rose - Isparta Petal Rose, Centifolia Rose, Damascena Absolute Rose

 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 118ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Value1: ALCOHOL , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER / EAU , METHYL ANTHRANILATE , TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , CI 14700 / RED 4 , CI 19140 / YELLOW 5 , CI 60730 / EXT. VIOLET 2 , LINALOOL , GERANIOL , EUGENOL , ISOEUGENOL , METHYL 2-OCTYNOATE , COUMARIN , FARNESOL , LIMONENE , HYDROXYCITRONELLAL , CITRAL , CITRONELLOL , HEXYL CINNAMAL , BENZYL ALCOHOL , BENZYL BENZOATE , BENZYL SALICYLATE

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Det franske skønhedsmærke Lancôme blev grundlagt i 1935 af Armand Petitjean, en mand som elskede roser, dufte og skønheden i kvinder. Det var netop dette, som han byggede sit imperium med makeup, hudpleje og dufte op omkring. Lancômes mission er den dag i dag stadigvæk at hjælpe kvinder med at blive den bedste version af dem selv.