Orange Blossom Eau de Parfum THE 7 VIRTUES

Denne lyse, friske parfume indeholder duften af frodige, saftige og friske mandariner og bergamot ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 1ms
 • reviews, product
779,00 KR 584,25 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

552881
ONLINE ONLY
- 25%

*Gælder kun i dag den 29. november. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, The Ordinary, Glowish by Huda Beauty, Sisley Hair & Selfless by Inkey List. Kun online.

 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Denne lyse, friske parfume indeholder duften af frodige, saftige og friske mandariner og bergamot. Fremstillet med etisk æterisk olie fra appelsinblomst fra Afghanistan.

  Appelsinblomstens æteriske olie -aromaterapi vides at reducere angst ved at skabe en følelse af harmoni, hjælpe med at slappe af i et hurtigt tempo og beroliger for en afslappende søvn.
  Denne parfume er allergivenlig, tilført organisk sukkerrørsalkohol og indeholder 22% duftolier til en langvarig naturlig duft.
  Denne ædle appelsinblomstolie understøtter en lysere fremtid for 1000 sæsonbestemte landmænd i Afghanistan og hjælper med at beskytte piger mod tvangsægteskab.
  Deres fædre vokser appelsinblomst for at beskytte dem mod ulovlig valmuehandel (opium).

  Duftnoter:
  - Topnoter: Appelsinblomst, mandarin og bergamot
  - Hjertenoter: Jasmin
  - Basenoter: Ædelrav

  MAKE PARFUME NOT WAR er vores mantra hos The 7 Virtues
  Parfumerne er fremstillet af naturlige, organiske og fairtrade æteriske olier, der støtter familier i nationer, der genopbygges efter krig og stridigheder. Vi mener, at gennemsigtighed er nøglen. Du kan læse, hvor duftolierne stammer fra, og aromaterapiens helbredende fordele ved hver.
  Alle formuleringer er Leaping-Bunny-certificeret, cruelty-free og veganske.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Brugsanvisning
  The 7 Virtues peace parfumer er alle designet til at kombineres med hinanden for at du kan skabe din egen unikke peace parfume.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOOL DE SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE DENATURE, AGRUME AURANTIUM, EAU, ALCOOL DE BENZYLE, BENZOATE DE BENZYLE, SALICYLATE DE BENZYLE, CITRAL, CITRONELLOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
The 7 Virtues er en social virksomhed som så står inde for fair trade og gennemsigtighed. Brandet handler naturlige, organiske æteriske olier for at støtte lokale landmænd og samfund. Deres parfumer er allergivenlige, formuleret med økologisk sukkerrør alkohol og indeholder over 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Desuden ligger brandet stor vægt på duftoliernes aromaterapeutiske og helbredende egenskaber. Alle formuleringer er cruelty-free og veganske.