Vanilla Woods - Eau de Parfum Travel Spray

0 anmeldelser
Vanilla Woods - Eau de Parfum Travel Spray
279,00 KR (1)
Duftbeskrivelse: En berusende parfume med et strejf af frisk pære, en stor rosenhjertenote og en ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

279,00 KR (1)
GOOD FOR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
666179
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Duftbeskrivelse: En berusende parfume med et strejf af frisk pære, en stor rosenhjertenote og en langvarig finish af økologisk vanilje og gourmandkaramel tilsat varm rav. Fremstillet med økologisk, bæredygtig vanilje fra Madagaskar, der giver familierne rimelige lønninger.

  Om duften: Vanilla Woods hjælper med at afhjælpe stress, er beroligende og beroliger de overanstrengte med sine aromaterapeutiske fordele. Denne parfume er allergivenlig, tilsat økologisk sukkerrørsalkohol og indeholder 22 % duftolier for en langvarig naturlig duft.

  Om flasken:
  MAKE PERFUME NOT WAR er vores mantra hos The 7 Virtues. Parfumer er lavet med naturlige, økologiske og fair trade æteriske olier, der støtter familier i nationer, der genopbygger efter krig eller stridigheder. Vi mener, at gennemsigtighed er nøglen, så synligt gennem selve parfumen kan du læse, hvor duftolierne stammer fra, og hvilke aromaterapeutiske helbredende fordele de enkelte duftolier har. Alle formuleringer er Leaping-Bunny-certificerede, cruelty-free og veganske.

  Denne parfume støtter lokal uddannelse og sundhedspleje. Vores fair trade-vanilje kommer fra et bæredygtigt kooperativ, der giver familierne en fair løn.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab olfactory Duftnoter
  Duftfamilie: Family: Warm & Spicy Family
  Dufttype: Varme og søde gourmander
  Hovednoter: Rose, Vanilje, Karamel
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  ORGANIC SUGAR CANE ALCOHOL, DENAT., VANILLA PLANIFOLIA, WATER, (ESSENTAIL OILS - VANILLA, ROSE BULGARIA, OAK
The 7 Virtues er en social virksomhed som så står inde for fair trade og gennemsigtighed. Brandet handler naturlige, organiske æteriske olier for at støtte lokale landmænd og samfund. Deres parfumer er allergivenlige, formuleret med økologisk sukkerrør alkohol og indeholder over 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Desuden ligger brandet stor vægt på duftoliernes aromaterapeutiske og helbredende egenskaber. Alle formuleringer er cruelty-free og veganske.