Only The Brave Tattoo Eau de Toilette Only The Brave Tattoo Eau de Toilette

Vælg din duft, som du vælger en tatovering: for livet. Det er budskabet bag Only the Brave Tattoo ... Læs mere
0 Meddelelse
Only The Brave Tattoo - Eau de Toilette
 • 50 ml
  430.00 KR
  860,00 KR / 100ml
 • 75 ml
  545.00 KR
  726,67 KR / 100ml
  Ikke på lager
 • 35 ml
  320.00 KR
  914,29 KR / 100ml
430,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

243489
 • tab description Beskrivelse

  Vælg din duft, som du vælger en tatovering: for livet. Det er budskabet bag Only the Brave Tattoo eau de toilette til mænd fra DIESEL. Den er foruroligende og fortryllende, og den overtager din hud som blækket fra en tatovering. Dens usædvanlige akkorder udvikler sig over tid for at skabe en parfume, der passer til dig og afspejler din unikke identitet. Hver tatovering er forskellig, ligesom hver person bærer Only the Brave Tattoo på sin individuelle måde.

  De originale og mystiske dufte i denne træagtige duft klæber sig fast til huden som det ultimative engagement. De syrlige, frugtagtige akkorder af Granny Smith-æbler forstærkes af de berusende noter af vandhustobak og ravtræer. Denne dristige og kraftfulde kombination er en invitation til selvsikker sensualitet. Dens olfaktoriske intensitet udtrykker sig som du udtrykker dine overbevisninger: højt og stolt, med mod og beslutsomhed. Manden, der bærer DIESEL's Only the Brave Tattoo, er sikker på sig selv og sin identitet, og han har en oprørsk streg, som han viser gennem sit valg af duft. De forskellige sider af hans komplekse natur kommer alle til udtryk på deres egen måde.

  Flasken til dette kraftfulde udtryk for maskulinitet afspejler den rige, virile karakter af Only the Brave Tattoo fra DIESEL. Den lukkede knytnæve udstråler al den vedholdenhed og styrke, der ligger i dens akkorder. Navnet på eau de toilette flyder hen over den sorte flaske, som røgruller, der slipper ud af en vandpibe. Dens sexede rock-look med DIESEL-ringen på forsiden gør den dekorativ i sig selv, så den kan stå fremme som ønsket på dit badeværelse. Du kan spraye den på dit tøj for at gøre det til dit eget. Et enkelt spray er nok til en langvarig duft. Dens sofistikerede og vanedannende elegance supplerer enhver årstid for at passe til dig hele året rundt. Duften er fascinerende og uimodståeligt forførende.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL,AQUA / WATER,PARFUM / FRAGRANCE,LIMONENE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,COUMARIN,LINALOOL,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,BHT,CITRAL,ISOEUGENOL  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnote: Granny Smith æble akkord
  Bundnote: Amber træer
  Hjerte note: Hookah tobak
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

DIESEL er et sexet og nyskabende brand, der med modige og flabede initiativer appellerer til unge af alder og sind i hele verden. Livsstilsikonet DIESEL står for kreativitet, kvalitet og innovation.