Mega-Mushroom Set

0 Anmeldelser
Mega-Mushroom Set
En rutine i fire trin – med Mega-Mushroom-musthaves og vores populære rens – der hjælper med at ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
419,00 KR
419,00 KR / 100ml

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
639502
 • tab description Beskrivelse

  En rutine i fire trin – med Mega-Mushroom-musthaves og vores populære rens – der hjælper med at holde "stresset" feriehud i skak.

  DET GØR PRODUKTET
  Får huden tilbage til en rolig og behagelig tilstand. Frothy Face Wash efterlader huden behageligt ren, vores nr. 1 Soothing Treatment Lotion forbereder huden til serum, Advanced Face Serum booster hudens spændstighed, og Fortifying Emulsion booster hudens fugtbalance med +128 %*, så du får et roligt og behageligt ferielook.

  SÆTTET INDEHOLDER:
  Checks and Balances™ Frothy Face Wash, 30 ml
  Mild og skummende ansigtsrens med ekstrakt af bredbladet tang, turmalin og mynte, der renser og genskaber hudens balance.
  Sådan bruger du produktet: Kom en smule ansigtsrens i håndfladen, og skum op med lunkent vand. Massér ind i huden med cirkulære bevægelser, og sørg for at undgå øjnene. Skyl grundigt.

  Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion, 100 ml
  Denne lindrende lotion med en let og tynd konsistens indeholder reishisvampe, havtorn og fermenterede chagasvampe og gør huden klar til serum og fugtighedscreme. Alkoholfri. Sådan bruger du produktet: Påfør morgen og aften. Ryst produktet, hæld det ud i hænderne, og dup det på renset hud før serum og fugtighedscreme. Ligesom en essens eller skintonic er denne lotion andet trin i din hudplejerutine.

  Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Advanced Face Serum 15 ml
  En lindrende ansigtsserum med hyaluronsyre, reishisvampe, havtorn og fermenterede chagasvampe booster hudens spændstighed og efterlader den afslappet og beroliget.
  Sådan bruger du produktet: Tryk 2-3 pump produkt ud i hånden. Påfør på ren hud. Brug serummet morgen og aften inden fugtighedscreme.

  Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Fortifying Emulsion 50 ml
  Den fugtgivende, barriereboostende og fjerlette formel med planteafledt hyaluronsyre, lindrende reishi og fermenteret chaga tilfører +128 % fugt.*
  Sådan bruger du produktet: Påfør morgen og aften på ren hud efter brug af lotion og serum.
  *Klinisk test udført på 25 personer i alderen 21-66 år umiddelbart efter brug af produktet. Effekten varierer fra person til person.

  FREMHÆVEDE TESTRESULTATER:
  Fortifying Emlulsion booster hudens fugtbalance med +128 %*
  *Klinisk test udført på 25 personer i alderen 21-66 år umiddelbart efter brug af produktet. Effekten varierer fra person til person.

  UDEN:
  Animalske ingredienser (bortset fra cruelty-free honning og bivoks). Og vores formler er vegetariske.

  MINIMAL EMBALLAGE
  Idag:
  Alle vores kartoner er FSC-certificerede og fremstillet af pap fra ansvarligt forvaltede skove. 55 % af vores emballage efter vægt er genanvendelig, genopfyldelig, genbrugt eller genindvindelig.
  I morgen:
  Vi løfter vores forpligtelse over for planeten til et helt nyt niveau med genanvendelig tubeemballage. I 2023 er vores mål at sikre, at mindst 80 % af vores emballage efter vægt er genanvendelig, genopfyldelig, genanvendt eller genindvindelig

 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Origins mission er at "beskytte jorden, dens ressourcer og alle levende væsener," viser Origins sig som et innovativt mærke med planetens bedste i tankerne. Af samme årsag bliver alle Origins produkter til med stor respekt for jordens naturlige ressourcer. Origins historie starter tilbage i slutningen 1980'erne.