Mary Jane CDB Glow Mask Mary Jane CDB Glow Mask

Opnå den ideele glød hver dag med Mary Jane Glow Mask. Denne ansigtsmaske er formuleret med hamp ... Læs mere
4.0 1 Meddelelse
Mary Jane - CDB Glow Mask

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

229,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

560020
 • tab description Beskrivelse

  Opnå den ideele glød hver dag med Mary Jane Glow Mask.
  Denne ansigtsmaske er formuleret med hamp for at reducere rødme og betændelse samt koffein til at hjælpe med at stramme og lysne huden op. Desuden indeholder denne maske A -vitamin, som hjælper med at fremskynde celleomsætningen. Denne omhyggeligt udformede formel leverer kraftfulde antioxidanter til at stivne og lysne huden, mens den genopfylder huden med fugt.

 • tab tips Anvendelse
  Efter rensning og toning, påføres hele ansigtet, og lad den sidde på huden, indtil den er absorberet. Masken behøver ikke at blive vasket af.
 • tab ingredients Ingredienser
  ORGANIC ALOE LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, WITCH HAZEL WATER, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, CANNABIS SATIVA SEED OIL, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA FLOWER EXTRACT, COCCINIA INDICA FRUIT EXTRACT, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT,, ALCOHOL, CARBOMER,TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CBD ISOLATE, CITRIC ACID, HIBISCUS ROSA-SENENSIS EXTRACT, PHOSPHOLIPIDS, RETINOL, COFFEA CANEPHORA SEED EXTRACT, GLYCOLIC ACID

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

"Truly er den unikke kombination af sundhed, bæredygtighed og ydeevne. Vi opdager de bedste skønhedstendenser, hemmeligheder, retsmidler og ubegrundede ingredienser fra hele verden for at skabe de mest komplette hår-, krops- og hudplejeprodukter.

Vi mener, at du aldrig skal have brug for at brug for gå efter mindre værdigt - Så vi brugte år på at skabe veganske og rene formuleringer, der fungerer så godt som konventionelle skønhedsprodukter, men alligevel aldrig går på kompromis med den luksuriøse oplevelse."