Lâcher-Prise Candle Lâcher-Prise Candle

99,91% naturlig Synergi duftende med 10 æteriske olier, når du er stresset og du ikke længere kan ... Læs mere
0 Meddelelse
Lâcher-Prise - Candle
329,00 KR 263,20 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

586432
- 20%

*Gælder til og med den 27. september og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Gisou, Sephora Favorites og julekalendere. Kun online.

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  99,91% naturlig
  Synergi duftende med 10 æteriske olier, når du er stresset og du ikke længere kan finde ro. Hjælper med afslapning. Aflastning af sindet, afhjælper stress og fremmer afslapning.
  Brænd stearinlyset i mindst 2 timer, skaber en olfaktorisk boble omkring dig. Dette stearinlys brænder i ca. 32 timer.

 • tab ingredients Ingredienser
  Ingrédients: LINALYL ACETATE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ISOEUGENOL, CINNAMOMUM CAMPHORA, CITRUS PARADISI, AMYRIS BALSAMIFERA, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA, CITRUS RETICULATA, CANANGA ODORATA, CITRUS RETICULATA (PETITGRAIN), MICHELIA ALBA LEAF, ANTHEMIS NOBILIS ET MICHELIA ALBA FLOWER.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Duftfamilie : blomstret
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 117ms
  • reviews, product
Nyd fordelene ved naturlige parfumer: At genoprette forbindelsen til naturen og en selv. 100BON er et fransk parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte formuleret på naturlige ingredienser. Med vores dufte skaber vi olfaktorisk aromaterapi, der kombinerer fordelene ved æteriske olier og parfumers ekspertise. Sådan opfinder 100BON dufte for evigt.