Invictus Platinum Eau de Parfum Invictus Platinum Eau de Parfum

Invictus Platinum fra Paco Rabanne, den nye træagtige herreduft, er klar til enhver udfordring. ... Læs mere
4.7 662 Meddelelse
Invictus Platinum - Eau de Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

789,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

584476
 • tab description Beskrivelse

  Invictus Platinum fra Paco Rabanne, den nye træagtige herreduft, er klar til enhver udfordring. Duften er et kraftfuldt udtryk for sejr og et skridt mod succes, og den er skabt til dem, der aldrig giver op. Tiden er kommet til at omfavne sejren.


  Den dybt maskuline friske herreduft er et sammenstød mellem en kraftfuld energisk friskhed og intens træagtig lavendel. En eksplosion af kraft og intensitet blander sig med myntefriskhed. Eau de parfum transcenderer sanserne som ren energi i en flaske. Grapefrugt og tonic absint står i kontrast til den rige, cypress- og patchouli-accentuerede duft til mænd med styrke og kompleksitet.


  Mandsparfumen i en trofæflaske er prydet med matchende mytiske vinger i platin. Det luksuriøse glas, der er kronet med skinnende krom, afslører en grå gradient, der hele tiden intensiveres, ligesom Invictus Platinum- bæreren, der altid hæver niveauet, altid går højere.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør mascaraen på brynene fra indersiden af brynene og udad. Den klare nuance kan påføres alene eller i lag for at fiksere makeuppen.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARIN, CITRAL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter

  Absinth, grapefrugt, lavendel, ege-mos, mynte, patchouli

 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Paco Rabanne er opstået i 60'erne som en fri og visionær skaber af fashionable signaturdufte. Arkitektur, dristighed, sanselighed og innovation udtrykker indbegrebet af Paco Rabanne´s stil - en ikonisk stil, i dag mere end nogensinde er den indbegrebet af en unik signatur.