Indigo Eau De Toilette BURBERRY

Introduktion af Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette Hvad er det:En mand af kontraster . Klassisk, ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product
669,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

435730
 • tab description Detaljer

  Introduktion af Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette

  Hvad er det:

  En mand af kontraster . Klassisk, men alligevel moderne; sofistikeret og sensuel.
  Stil med en oprørsk attitude. Autentisk og britisk.
  Han laver en improviseret flugt fra byen.
  Søger frihed. Opfrisket og styrket.
  En kontrast til hans travle liv i London.

  Dufttype:
  En frisk og energisk citrus træagtig duft, der minder om den sprøde luft langs den britiske kyst. Aromatisk violblade og spearmintolie styrker noter af citron og rosmarin. Rav og egetræsmos giver dybde. Et sandt pust af frisk luft.

  Hvad du ellers skal vide:
  Den nye flaske hylder den ikoniske marineblå Trenchcoat. Det tunge låg der refererer til knapper med hornlook, er dristigt og maskulint, mens en håndbundet knude i engelskvævet gabardine sidder rundt om halsen. Lakflasken i blå nuancer fra marineblå til indigo udtrykker duftens opkvikkende friskhed.

 • tab tips Brugsanvisning
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  Ingrediente: Alcohol - Parfum (Fragrance) - Aqua (Water) - Ethylhexyl Methoxycinnamate - Limonene - Octocrylene - Linalool - Butyl Methoxydibenzoylmethane - Benzyl Salicylate - Alpha-isomethyl Ionone - Geraniol - Citral - Eugenol - Bht - Ci 60730 (Ext. Violet 2) - Ci 42090 (Blue 1)  Cette liste d'ingrédients peut faire l'objet de modifications, veuillez consulter l'emballage du produit acheté.""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Olfaktoriske point
  Topnoter: Citronolie, solbær, rosmarin
  Hjertenoter: Grønt violetblad, drivtømmer, spearmintolie
  . Basenoter: Tør rav akkord, hvid ege mos, moskus akkord
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

Burberry er et modeikon, som er kendt over hele kloden for sine ikoniske tern og trench coats, sit tidsløse design og eminente kvalitet, som har præget modeindustrien og catwalk'en i årevis. Sortimentet spænder bredt; fra tøj, tasker og tørkklæde, til sko, make-up og alverdens dufte. Alt sammen i den samme upåklagelige kvalitet.