SEPHO

Holiday Vibes Mini Brush Set SEPHORA COLLECTION

Et Limited Edition sæt af veganske* ansigts- og øjenbørster i rejsestørrelse. Klar til at tage med ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
129,00 KR 103,20 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

531308
GOOD FOR
- 20%

*Gælder til og med 28 november. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, The Ordinary, Glowish by Huda Beauty, Sisley Hair & Selfless by Inkey List.

 • tab description Detaljer
  Sættet indeholder: - En pudderbørste
  . - En foundationbørste
  . - En øjenskyggepensel

  Certified organic - Vegan

  Et Limited Edition sæt af veganske* ansigts- og øjenbørster i rejsestørrelse. Klar til at tage med på dine rejser i deres specielle rejsetaske! Hvad kan de Dette er en gave, der helt sikkert vil glæde i julen! Dette sæt indeholder 3 børster der er nøglen til enhver makeup-rutine: en pudderbørste, en foundationbørste og en øjenskyggebørste. Deres subtile glans gør dem til det ideelle tilbehør til juletiden! Sådan bruges de 1- Brug pudderbørsten til at påføre dit pudder i brede cirkulære swirls, der går fra midten af ​​ansigtet til kanten. 2- Du kan bruge foundationbørsten til at anvende enhver tekstur- creme, pudder eller væske. 3- Brug endelig øjenskygge-børsten til let at påføre din øjenskygge over hele låget. Fordelene - 3 essentials i rejse størrelse til enhver skønhedsrutine - Veganske* fibre, der er utroligt bløde - En blød rejsetaske til at tage dem med overalt Hvorfor elsker vi dem? Denne gave blev udviklet med en ansvarlig tilgang: Børsterne i dette sæt er veganske*. De er lavet af syntetiske fibre. Emballagen til dette sæt kommer fra bæredygtigt forvaltede skove. *indeholder ingen ingredienser af animalsk oprindelse

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Sephora Collection er innovative produkter og fremgangsmåder inden for makeup, accessories, bad og plejeprodukter. Det er spændende produkter som er på forkant med udviklingen inden for alt beauty, og der er altid tale om kvalitetsvarer.