SEPHO

Holiday Vibes Makeup Brush Set SEPHORA COLLECTION

Et gavesæt med 4 essentielle børster til et komplet ansigts- og øjenmakeup -look. Jul, makeupb ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 10ms
 • reviews, product
179,00 KR 134,25 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

531309
GOOD FOR
- 25%

KUN ONLINE! *Gælder kun udvalgte mærker til og med den 5. december. Tilbuddet gælder på Tarte, London Grace, Belif, YSL, Lancôme, Pixi, Zoeva, Nars, Caudalie, Hourglass, Sephora Collection, Kat Von D, Urban Decay & Too Faced. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Kun online.

 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan

  Et gavesæt med 4 essentielle børster til et komplet ansigts- og øjenmakeup -look. Jul, makeupbørster og glitter Juletiden kræver en ekstra lille gnist! Disse 4 børster med glitterhåndtag lyser op i den mørke vinter og lader dig skabe et fejlfrit look! At give dette børstesæt vil oplyse alles makeup rutine. Dette generøse sæt indeholder en powerbørste, flydende foundationbørste, vinklet blush børste og en øjenskyggebørste. Fire vigtige ting at lægge under træet for at tilføje en gnist til nogens skønhedsrutine, uanset om de er nye inden for skønhed eller en erfaren pro! Jul, makeup børste sæt og en gave udviklet med en ansvarlig tilgang Dette makeup børste gavesæt blev udviklet ved hjælp af en ansvarlig tilgang til produktionen: - Børsterne i dette sæt er veganske* - Deres hår er lavet af syntetiske fibre - Emballagen til dette sæt kommer fra bæredygtigt forvaltede skove. Hvorfor give dette makeup pensel gave sæt? - 4 vigtige ansigts- og øjenskygge børster - Veganske* børstehår, der er helt bløde - Superglitrende håndtag til en festlig juletid! *indeholder ingen ingredienser af animalsk oprindelse

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Brugsanvisning
  Find ud af, hvordan du bedst kan bruge dette SEPHORA COLLECTION -makeupbørstesæt til at give væk eller forkæle dig selv til jul.

  Pudderbørste:

  Tag pudderet. Bank let på børsten for at fjerne overskydende pulver. Brug brede, cirkulære bevægelser, der starter ved panden, og fej derefter over hele ansigtet fra midten og udad.

  Flydende foundationbørste:
  Påfør 4 små strejf af produktet på panden, kinderne og hagen med din finger. Brug penslen til at påføre foundation fra midten til ydersiden af ​​ansigtet, startende ved panden. Vær opmærksom på applikationen nær øjnene, omkring næsen, munden og nakken for en jævn og fejlfri finish. Brug små bevægelser for at undgå striber.

  Vinklet blush børste:
  Tag og påfør blush på toppen af ​​kindbenene, og blend mod templerne.

  Øjenskygge børste:
  Tag øjenskyggen og placer børsten i det indre øjenkrog langs de øvre vipper. Påfør derefter på øjenlåget ved at lave små bevægelser frem og tilbage.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Sephora Collection er innovative produkter og fremgangsmåder inden for makeup, accessories, bad og plejeprodukter. Det er spændende produkter som er på forkant med udviklingen inden for alt beauty, og der er altid tale om kvalitetsvarer.