Green Nail Polish Top Coat MANUCURIST

Neglelak der er god for planeten, dit helbred og din moral! Green-serien fra det franske mærke ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
99,00 KR 79,20 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

558221
ONLINE ONLY
- 20%

*Gælder til og med den 12. december på makeup. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, The Ordinary, Glowish by Huda Beauty & Selfless by Inkey List.

 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan

  Neglelak der er god for planeten, dit helbred og din moral!
  Green-serien fra det franske mærke Manucurist er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste på neglene.

  84% af alle ingredienser i serien Green er naturlige og udvalgt med omtanke: Kartoffel, hvede, maniok, majs, bomuld, naturlig fugtgivende kokos og blødgørende bambusekstrakt, rig på silicium, styrkende og revitaliserende. De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen pa° miljøet.

  Geen-serien indeholder op til 84% bio-ingredienser, og er beriget med kokosolie, der er kendt for sine fugtighedsgivende egenskaber og bambusekstrakt for sin styrkende virkning.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Brugsanvisning
  Efter påføring af farve, tilføj et tyndt lag top coat på neglen og lad det tørre.
 • tab ingredients Ingredienser
  ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, N-BUTYL ALCOHOL, CI 60725 (VIOLET 2).
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
Manucurist er et fransk mærke hvis produkter er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste indvirkning på neglene. Neglespecialisterne fra Manucurist har med serierne Green og Green Flash skabt et farverigt og smukt univers bestående af miljøvenlig og plejende neglelakker, baseret på formeler med op til 84% naturlige ingredienser. Neglelakkerne er uden en lang række skadelige kemikalier, og indeholder i stedet veganske og økologisk dyrkede ingredienser. De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen på miljøet.