Green Flash LED Gel Top Coat MANUCURIST

LED gel neglelak der er god for planeten, dit helbred og din moral! Green Flash serien fra det ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product
169,00 KR 135,20 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

558237
ONLINE ONLY
- 20%

*Gælder til og med den 12. december på makeup. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, The Ordinary, Glowish by Huda Beauty & Selfless by Inkey List.

*Køb for mindst 1000 kr, og få en gratis Sephora Box. Gælder kun online og så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Hvis boxen ikke vises i din kurv er den desværre udsolgt.

 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan

  LED gel neglelak der er god for planeten, dit helbred og din moral!
  Green Flash serien fra det franske mærke Manucurist er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste på neglene. En revolutionerende gel neglelak, der kan fjernes som almindeligt neglelak. Deusden indeholder Green Flash serien op til 84% bio og miljøvenlige ingredienser som fremstillet i Frankrig.

  Hvordan virker det?
  For at opnå et flot resultat kræver Green Flash-protokollen at du anvender en gel base coat, en gel farve og en gel top coat fra Green Flash serien. Anvendes med en LED-lampe der har en minimumseffekt på 18W.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Brugsanvisning
  Hvordan anvendes Green Flash LED gel neglelak?

  Trin 1 Forbered dine negle:
  Fjern snavs og olie med Green Flash neglelakfjerner.

  Trin 2 - Base Coat:
  Påfør Green Flash Base Coat. Husk påfør helt ud til enden af neglene, og hærd gellen ved at placere en hånd af gangen under Green Flash Nomad-lampen 18W i 2 minutter.

  Trin 3 - Farve:
  Påfør din yndlings Green Flash farve. Husk påfør helt ud til enden af neglene, og hærd gellen ved at placere en hånd af gangen under Green Flash Nomad-lampen 18W i 2 minutter. Gentag trin 3 så du har 2 tynde lag farver.

  Trin 4 - Top Coat:
  Påfør Green Flash Top Coat. Husk påfør helt ud til enden af neglene, og hærd gellen ved at placere en hånd af gangen under Green Flash Nomad-lampen 18W i 2 minutter.
 • tab ingredients Ingredienser
  ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ACRYLATES COPOLYMER, HEA IPDI ISOCYANURATE TRIMER/POLYCAPROLACTONE DIOL COPOLYMER, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, TRIS-HEA IPDI ISOCYANURATE TRIMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/IPDI/PPG-15 GLYCERYL ETHER COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, CI 60725 (VIOLET 2).
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
Manucurist er et fransk mærke hvis produkter er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste indvirkning på neglene. Neglespecialisterne fra Manucurist har med serierne Green og Green Flash skabt et farverigt og smukt univers bestående af miljøvenlig og plejende neglelakker, baseret på formeler med op til 84% naturlige ingredienser. Neglelakkerne er uden en lang række skadelige kemikalier, og indeholder i stedet veganske og økologisk dyrkede ingredienser. De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen på miljøet.