Eau de néroli doré Eau de cologne Eau de néroli doré Eau de cologne

Orangeblomstens livlige og frodige friskhed med indslag af safran.Flakon med aftagelig pumpe."Selv ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Eau de néroli doré - Eau de cologne
819,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

350151
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  Orangeblomstens livlige og frodige friskhed med indslag af safran.
  Flakon med aftagelig pumpe.

  "Selv om man normalt kun tilsætter lidt neroli i parfumer, så har jeg tilsat rigeligt, da jeg elsker den som aldrig før." Jean-Claude Ellena.

  Med Eau de néroli doré, hans femte kreation i familien af Colognes, har Jean-Claude Ellena ladet nerolien komme til orde, denne essens fra appelsinblomsten, der har fået sit navn til ære for prinsessen Nerola, som parfumerede sine handsker hermed. Og han har fremhævet dens levende og indtrængende friskhed med safran.

 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Farnesol, Geraniol, Citral, Eugenol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Cinnamal, Disodium EDTA

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Duftnoter:
  - Topnote: Bigarade
  - Hjertenote: Neroli
  - Bundnote: Safran
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 136ms
  • reviews, product

Parfumen har været en del af Huset Hermès’ historie siden 30'erne. I Hermès’ parfumebibliotek fortæller hver duft en historie og åbner dørene til et imaginært univers. Hermès, der både er håndværker og kunstner, vidner i sine parfumer om sit fremragende kendskab og tidløse og elegante stil, som på én gang er modig og harmonisk.