Discovery Set MOROCCANOIL

Moroccanoil Hydrating Shampoo er en fugtighedsgivende, daglig plejende shampoo formuleret med ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 1ms
 • reviews, product
189,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

550118

*Gælder ved køb af hårpleje for 450 kr til og med den 17. oktober. Kun online og så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

 • tab description Detaljer

  Moroccanoil Hydrating Shampoo er en fugtighedsgivende, daglig plejende shampoo formuleret med antioxidantrig arganolie, fugtgivende røde alger og genopfyldende næringsstoffer til at pleje tørt hår. Den blide renseformel hjælper med at øge håndterbarhed, glathed og glans til alle hårtyper og fremmer sundere hår.

  Moroccanoil Hydrating Conditioner er en fugtighedscreme, der plejer dagligt, formuleret med antioxidantrig arganolie og genopfyldende næringsstoffer for at pleje hår. Den nærende, farvesikre formel hjælper med at øge håndterbarhed, glathed og glans til alle hårtyper og fremmer sundere hår.

  Moroccanoil Treatment er en alsidig arganolie-formuleret hårbehandling og styler, der fremmer blødere, stærkere hår med øget glans og mindre krus. Den har en ikke-fedtet formel, der løsner og udglatter samtidig med at den forbedrer tekstur, glans og håndterbarhed. Brug inden styling eller efter behov til hurtig konditionering eller touch-ups.

  Moroccanoil Treatment er en alsidig arganolie-formuleret hårbehandling og styler, der fremmer blødere, stærkere hår med øget glans og mindre krus. Den har en ikke-fedtet formel, der løsner og udglatter samtidig med at den forbedrer tekstur, glans og håndterbarhed. Brug inden styling eller efter behov til hurtig konditionering eller touch-ups.

 • tab tips Brugsanvisning
  Hydrating shampoo: Massér gennem vådt hår og hovedbund. Fortsæt med at tilføje vand for at aktivere et rigt skum fra den stærkt koncentrerede formel. Skyl grundigt, indtil vandet løber klart. Gentag om nødvendigt, og følg med Moroccanoil Hydrating Conditioner

  Hydrating Conditioner: Efter shampooing skal du presse overskydende vand ud og påføre fra længderne til ender. Lad det virke i 1-2 minutter og skyl godt. Brug regelmæssigt for at opnå de bedste resultater.

  Moroccanoil Treatment: Påfør 1-2 pumper på rent, håndklædetørret hår, fra længderne til ender. Føntør eller lad tørre naturligt. Påfør på tørt hår for at tæmme fly-aways, blødgøre splittede ender og udglatte hår.
 • tab test result Testresultater
  Ifølge en uafhængig undersøgelse:
  - Bare en anvendelse af Moroccanoil Treatment øger glansen med op til 118%
 • tab ingredients Ingredienser
  SHAMPOOING HYDRATANT:
  EAU, DIMÉTHICONE, ALCOOL CÉTÉARYLIQUE, PARFUM, CHLORURE DE BÉHENTRIMONIUM, ACÉTAMIDE MEA, HUILE DE CANOLA, HUILE DE NOYAU ARGANIA SPINOSA (ARGAN), PROTÉINE VÉGÉTALE HYDROLYSÉE PG-PROPYL SILANETRIOL, EXTRAIT DE FEUILLE NASTURTIUM OFFICINALE, EXTRAIT DE BULBE D'ALLIUM SATIVUM, EXTRAIT DE FLEUR D'ALBUM LAMIUM, EXTRAIT DE BULBE PINUS SYLVESTRIS, EXTRAIT DE RACINE D'ARCTIUM LAPPA, EXTRAIT DE FLEUR D'ANTHEMIS NOBELIS, EXTRAIT DE FEUILLE DE ROSMARINUS OFFICINALIS (ROMARIN), EXTRAIT D'HEDERA HELIX (IVY), EXTRAIT DE FLEUR D'ARNICA MONTANA, ALCOOL ISOPROPYLIQUE, PROPYLÈNE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, CHLORPHÉNÉSINE, PHÉNOXYÉTHANOL, SORBATE DE POTASSIUM, ALPHA-ISOMÉTHYLIONONE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXÈNE CARBALDÉHYDE, LINALOL, BUTYLPHÉNYL MÉTHYLPROPIONAL.

  APRÈS-SHAMPOOING HYDRATANT:
  PARFUM, CHLORURE DE BÉHENTRIMONIUM, ACÉTAMIDE MEA, HUILE DE CANOLA, HUILE DE NOYAU D'ARGANIA SPINOSA (ARGAN), PROTÉINE VÉGÉTALE HYDROLYSÉE PG-PROPYL SILANETRIOL, EXTRAIT DE FEUILLE NASTURTIUM OFFICINALE, EXTRAIT DE BULBE ALLIUM SATIVUM, EXTRAIT DE FLEUR LAMIUM ALBUM, EXTRAIT DE BULBE PINUS SYLVESTRIS, EXTRAIT DE RACINE ARCTIUM LAPPA, EXTRAIT DE FLEUR ANTHEMIS NOBILIS, EXTRAIT DE FEUILLE ROSMARINUS OFFICINALIS (ROMARIN), EXTRAIT HEDERA HELIX (LIERRE), EXTRAIT DE FLEUR ARNICA MONTANA, ALCOOL ISOPROPYLIQUE, PROPYLÈNE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, EDTA DISODIQUE, CHLORPHÉNÉSINE, PHÉNOXYÉTHANOL, SORBATE DE POTASSIUM, ALPHA-ISOMÉTHYL IONONE, BUTYLPHÉNYL MÉTHYLPROPIONAL, LINALOL.

  SOIN MOROCCANOIL:
  CYCLOMETHICONE, DIMETHICONE, HUILE DE NOYAU D'ARGANIA SPINOSA (ARGAN), PARFUM, EXTRAIT DE GRAINES DE LINUM USITATISSIMUM (GRAINES DE LIN), CI 26100 (ROUGE 17), CI 47000 (JAUNE 11).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Olfaktoriske point
  Duftende med den karakteristiske Moroccanoil-duft, en blanding af krydret rav og søde blomsteragtige noter.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Moroccanoil er førende og pioner indenfor skønhedsprodukter beriget med arganolie. Arganolie er den kendetegnende ingrediens i alle vores produkter og er rig på antioxidanter, essentielle fedtsyrer samt E-vitamin. Vi anvender arganolie af højeste kvalitet, som er udvundet ved hjælp af en koldpresningsproces, der sikrer at alle dens naturlige egenskaber bevares. Alle Moroccanoils produkter - fra shampoo og conditioner til styling og finish - er beriget med arganolie