Defend Clarifying Cleans Foam Defend Clarifying Cleans Foam

Rensning er det mest grundlæggende skridt i hudpleje derfor har SHISEIDO Renseprodukter og softener ... Læs mere
0 Meddelelse
Defend - Clarifying Cleans Foam

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

379,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

448114
 • tab description Beskrivelse

  Rensning er det mest grundlæggende skridt i hudpleje derfor har SHISEIDO Renseprodukter og softener der forbygger tørhed, ru overflade, linjer og bevare fugten i huden.

  Denne renseskum passer til alle hudtyper, og skal skummes op til en lækker fyldig skum, hvor efter den fordeles i hele ansigtet og skylles af med vand.

 • tab tips Anvendelse
  Denne renseskum passer til alle hudtyper, og skal skummes op til en lækker fyldig skum, hvorefter den fordeles i hele ansigtet og skylles af med vand.
 • tab ingredients Ingredienser
  WATER(AQUA/EAU),STEARIC ACID,PEG-8,MYRISTIC ACID,GLYCERIN,POTASSIUM HYDROXIDE,DIPROPYLENE GLYCOL,LAURIC ACID,GLYCERYL STEARATE SE,SORBITOL,COCAMIDOPROPYL BETAINE,PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE,SODIUM METHYL COCOYL TAURATE,PHYTOSTERYL MACADAMIATE,FRAGRANCE (PARFUM),POLYQUATERNIUM-39,DISODIUM EDTA,WATER (AQUA),ORYZA SATIVA (RICE) GERM OIL,LINALOOL,GERANIOL,CITRONELLOL,KAOLIN,SODIUM BENZOATE,BUTYLENE GLYCOL,ACRYLATES COPOLYMER,BETAINE,SILK POWDER(SERICA/POUDRE DE SOIE),TOCOPHEROL,SODIUM ACETYLATED HYALURONATE,ARTEMISIA PRINCEPS LEAF EXTRACT,SODIUM LAURYL SULFATE

  ""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 118ms
  • reviews, product

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomhed globalt. Shiseodo mener, at skønhed er også respekt for naturen, klimaet, lyset, alle fem sanser og de mange detaljer i selve livet.