CK One Summer Daze Eau de Toilette CK One Summer Daze Eau de Toilette

Oplev den ultimative sommerrejse. Den nye CK One Summer Daze. En frisk duft med en frugtagtig ... Læs mere
4.5 256 Meddelelse
CK One Summer Daze - Eau de Toilette

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

449,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

583757
 • tab description Beskrivelse

  Oplev den ultimative sommerrejse.
  Den nye CK One Summer Daze. En frisk duft med en frugtagtig citrusduft, der indfanger essensen af sæsonen - solnedgange, landskaber og stjernekiggeri på den åbne vej.
  Designet af den britiske kunstner Harry Cartwright, og den opdaterede CK One Summer Daze-flaske legemliggør sommerens hede med levende orange glas og dristige gule accenter.
  CK One Summer Daze har en forfriskende opdatering, der åbner med en pikant note af kumquat på et hjerte af iste med mynte for en levende friskhed.
  Med varm moskus og vetiver som base indfanger denne duft den ungdommelige essens af sommersæsonen med en følelse af leg og glæde. Eau de Toilette er en ren, vegansk duft fremstillet af naturligt afledt alkohol med 89 % ingredienser af naturlig oprindelse og genbrugsemballage.

 • tab tips Anvendelse
  For at opleve citrusfriskheden fra CK One Summer Daze skal du spraye den kønsneutrale parfume på pulspunkterne: håndled, hals, bryst, eller hvor du mærker dit hjerte slå.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnoter: Kumquat
  Hjerte noter : Iste med mynte
  Base Notes : Musk Vetiver
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Ren, enkelt og moderne, det er hvad Calvin Klein gør bedst. Dette mærke er inspireret af Mennesket i ordets mest ædle betydning og baseret på kærlighedens universelle værdier og søgen efter evighed, flugt og fælles grundlag. Calvin Klein parfumer udgør to særskilte familier: Kollektionssortimentet er fyldt med romantik og forførelse, hvorimod CK parfumer er dufte, der kan bruges af begge køn.