Blu Mediterraneo Fico di Amalfi Eau de Toilette
En duft med en livlig åbning takket være de energiske toner af bergamot, citron og grape.
Nektar
...
Læs mere
-
Beskrivelse
En duft med en livlig åbning takket være de energiske toner af bergamot, citron og grape.
Nektar fra figner blander sig med pink peberkorn og jasminblade i hjertet og går over i den lækker harmoni af figentræ, cedertræ og benzoin. -
Anvendelse
Anbefalet brug:
Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
- Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
-Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
-De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.
Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:
Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst. -
Ingredienser
ALCOHOL DENAT , AQUA (WATER) ,PARFUM (FRAGRANCE) ,LIMONENE ,LINALOOL ,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ,CITRAL ,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ,ETHYLHEXYL SALICYLATE ,BHT ,GERANIOL ,BENZYL ALCOHOL ,CITRONELLOL ,TOCOPHEROL""
Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage. -
Duftnoter
Topnoter : Italienske citrusfrugter; Citron, Bergamot fra Calabrien, Citron, Grapefrugt. Hjertenoter: Figen nektar, lyserød peber, jasminblade. Basenoter: Figentræ, cedertræ, benjoin hapriks.
Acqua di Parma har været en førende aktør på luksusmarkedet i over 100 år. Det blev grundlagt i 1916 med den ikoniske Colonia duft, der har fungeret som inspiration for mærket og hjulpet med at forme dets værdier centreret om kvalitet, håndværk, elegance og opmærksomhed på detaljerne.
