Blot & Glow Touch-Up Oil-absorbing Paper and Puff Kit

0 Anmeldelser
Blot & Glow Touch-Up - Oil-absorbing Paper and Puff Kit
Du får her en 2-i-1-dåse med blotting paper, der kan genopfyldes, samt pudder med tilhørende ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
289,00 KR
5.780,00 KR / 100g

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
528123
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Du får her en 2-i-1-dåse med blotting paper, der kan genopfyldes, samt pudder med tilhørende makeupsvamp, så du kan lave de sidste touch-ups på farten.

  Fjern glansen, men ikke din glød, med dette must have-produkt!
  Blotting paper (100 stk.) absorberer olie, mens makeuppen holdes på plads. Makeupsvampen med det talkumfrie pudder giver din hud et smukt og ensartet resultat uden at ligne kridt og uden at skabe genskær.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Det har aldrig været nemmere at lave touch-ups på farten. Tryk forsigtigt dit blotting paper over blanke områder i ansigtet for at absorbere den overskydende olie i huden.

  Tryk derefter makeupsvampen ind mod de områder, der har tendens til at glinse, så du opnår en softfocus finish med masser af glød.

  Tip: Før du begynder at bruge produktet, skal du aktivere makeupsvampen ved at duppe den let to til tre gange mod bagsiden af ​​din hånd, indtil den frigiver pudderet.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  BLOTTING POWDER/POUDRE HOUPPETTE: MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, SQUALANE, LAUROYL LYSINE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL CAPRYLATE, IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES (CI 77499).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
Selena Gomez står bag brandet, Rare Beauty som udfordrer de urealistiske standarder for perfektion, der findes i skønhedsverdenen i dag. Rare Beauty er udviklet så du kan udtrykke dig selv præcis som du er, hver dag. Luftige og åndbare, Rare Beautys feel-good formler påføres let med opbyggelig dækning og en frisk finish, så du altid ligner dig. Selena Gomez står bag brandet, Rare Beauty, som udfordrer de urealistiske standarder for perfektion der findes i skønhedsverdenen i dag. Rare Beauty er udviklet så du kan udtrykke dig selv præcis som du er, hver dag. Luftige og åndbare, Rare Beautys feel-good formler påføres let med opbyggelig dækning og en frisk finish, så du altid ligner dig.