Watertone Face Sponge Watertone Face Sponge

Watertone-svampen sikrer fejlfri anvendelse af al flydende makeup og gør det muligt at opbygge d ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Watertone - Face Sponge
129,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

544605
 • tab description Beskrivelse

  Watertone-svampen sikrer fejlfri anvendelse af al flydende makeup og gør det muligt at opbygge dækningen fra let til medium.

  SAMMENSKABET MED VORES MAKEUP-ARTISTER er denne svamp udviklet specifikt for at optimere ydeevnen og anvendelsen af WATERTONE foundation. Watertone-svampen udvides, når den er våd og bliver ekstremt glat og blød.

  Dens specificitet: Den absorberer ikke foundation!

 • tab tips Anvendelse
  1. Gør svampen våd og pres det overskydende vand ud.
  2. Dyp svampen i foundation/concealer, og påfør den ved at duppe den på huden.
  3. Påfør på et område ad gangen: højre side af ansigtet, venstre side og panden.
  4. Brug den afrundede side af svampen i hele ansigtet; spidsen til at dække eventuelle urenheder eller ufuldkommenheder; og den flade kant til øjenkonturerne og næsekanterne.
  5. Vask efter hver brug med sæbevand.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Ét af kultmærkerne inden for professionel makeup er MAKE UP FOR EVER, der blev skabt af makeupartisten Dany Sanz tilbage i 1984. Produkterne fra MAKE UP FOR EVER er anerkendt af både kunder, kendisser og makeupartister verden over og er det oplagte valg til dig, der vil understrege din naturlige skønhed samt vise, hvem du er. Mottoet er Life is a stage, hvor alt er muligt, og hvor alle kan udtrykke sig.