Black Opium Eau de Parfum Extreme YVES SAINT LAURENT

Sanselig. Feminin. Glamourøs. Den nye Black Opium Eau De Parfum Extreme er skarpere, federe og ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 114ms
 • reviews, product
740,00 KR 592,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

550227
NYHED
- 20%

*Gælder til og med 28 november. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, The Ordinary, Glowish by Huda Beauty, Sisley Hair & Selfless by Inkey List.

 • tab description Detaljer

  Sanselig. Feminin. Glamourøs.
  Den nye Black Opium Eau De Parfum Extreme er skarpere, federe og sexigere end nogensinde.

  En yderst vanedannende feminin duft fra Yves Saint Laurent. Fascinerende og forførende berusende, som et adrenalinrus gennem venerne. En ultrasort intensitet. Til det yderste. Den sort -hvide kontrast i den originale Back Opium Eau de Parfum er tiltrukket af en ny, ultimativ spænding. Ekstra sort kaffe. Ultrahvide blomster. En overdosis patchouli. Ingen indrømmelser. Ingen grænser. En indsprøjtning af rent ego, der styrter gennem kroppen.

  Flasken - Glitrende nat sort For Black Opium Eau de parfum Extreme er den ikoniske Black Opium -flaske perfekt til den glamourøst ekstravagante, nattsorte og funklende besked. Flaskens design, fuldstændig dækket af dekadent glitter, afspejler intensiteten af ​​den parfume, den indeholder. Et mysterium. En glamourøs, glitrende parfumeflaske. Til dig der vil mere. Til dig der lever mere. Kryds grænsen, til det ekstreme.

  - Duftfamilie: Floriental
  - Topnoter: Pæreakkorder & Mandarinessens
  - Hjerte noter: Orange blossom absolute & Indian jasmine grandiflorum
  - Grundnoter: Kaffeakkord, Vanilla Bourbon Madagascar Premium -ekstrakt og Patchouli Essence

 • tab tips Brugsanvisning
  For en endnu mere forførende duft, spray Black Opium Eau de Parfum Extreme på dine pulspunkter: hals, bryst og håndled. En dosis sensualitet på huden, der varer hele natten.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL,PARFUM / FRAGRANCE,AQUA / WATER / EAU,BENZYL SALICYLATE,BENZYL ALCOHOL,HYDROXYCITRONELLAL,LINALOOL,HEXYL CINNAMAL,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,LIMONENE,COUMARIN,GERANIOL,CITRONELLOL,CINNAMYL ALCOHOL,FARNESOL,METHYL ANTHRANILATE,AMYL CINNAMAL,BENZYL BENZOATE,CITRAL,EUGENOL

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 10ms
  • reviews, product

Yves Saint Laurent Beauty har en regel: der findes intet kompromis. YSL Beauty er et ”luxury & edgy” couture brand, der skaber moderne, klassiske dufte og makeup med attitude. Oplev et couture skønhedsbrand, der gør det muligt for dig at følge dine egne regler.