2-in-1 Cleansing Oil + Makeup remover 2-in-1 Cleansing Oil + Makeup remover

En 2-i-1-rens, der smelter makeup og renser i et enkelt trin og efterlader huden yderst ren og ... Hjælp til gavekort?
 (0)
2-in-1 Cleansing Oil + Makeup remover
219,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

614266
 • tab description Beskrivelse

  En 2-i-1-rens, der smelter makeup og renser i et enkelt trin og efterlader huden yderst ren og makeupfri uden olieagtige rester.
  Denne sulfatfrie, hybride formel starter som en gel-oliekonsistens, der ubesværet opløser urenheder og makeup, herunder langtidsholdbar og vandfast. Den forvandler sig til en skum, når den kombineres med vand for at give en blid dobbelt rensning, der efterlader huden helt ren uden at føles tør eller afbleget.

 • tab tips Anvendelse
  Fordel en generøs mængde af produktet og påfør det på det tørre ansigt

  Massér forsigtigt med fingerspidserne, indtil makeup begynder at opløses

  Tilsæt vand for at skabe et skum, og fortsæt med at massere for at fjerne resterende urenheder

  Skyl grundigt & dup tørt
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, POTASSIUM COCOYL GLYCINATE, COLLOIDAL OATMEAL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, POTASSIUM COCOATE, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

First Aid Beauty er på en redningsmission for at løse dine hudproblemer og give dig hverdagens nødvendigheder, som vil hjælpe din hud med at nå sit fulde potentiale, selv hvis den er følsom. Vores formler er skabt til at løse problemer og leverer synlige, klinisk dokumenterede resultater, der løfter selvtilliden uden irritation, så du kan fremstå og føle dig fantastisk i din egen hud.

Vi formulerer alle vores produkter med omsorg og med din sikkerhed i tankerne, og alle vores produkter overholder strengt kernestandarderne såsom dermatologisk testet, fri for kunstige duftstoffer og ikke testet på dyr.