*Gælder t.o.m 1 august. Kan ikke kombineres med andre tilbud.
Søg efter et produkt, et brand ...

Beauty guide
Hair.


Fugt, reparation, style: alle vores hårpleje tips til sundt og smukt hår!


Uanset hvilken hårtype du har, er der masser af hjælpemidler til, at opnår dit drømmehår eller bevare og passe på dit naturlige hår. Vi har samlet tips og rutiner, som vi håber du kan lide.


VILDE KRØLLER

Du er heldig, at du har bølget eller krøllet hår. Bortset fra når dine krøller ikke gør, hvad du vil have dem til … Vi kan hjælpe dig med en hårrutine, der har lette og nærende strukturer. 

RENGØRING

Vælg en mild formel, når du skal vaske dit hår og hovedbund, så dine krøller ikke vejes ned.

BEHANDLE


Balsam, daglige hårprodukter, hårmaske … Længe leve genoplivende og styrkede formler, der har en nærende effekt fra rødder til top. Sig hej til perfekte, silkeagtige krøller!

STYLING


Hårstylingsprodukter i alle former, hvad enten det er en mousse eller en creme! Vi har det, der kræves for at få ”the final touch”, når det kommer til at definere og holde dine krøller på plads, og for at forhindre at dit hår bliver kruset! 

NOGET EKSTRA


Glem ikke også at passe på dit hår, når du tørrer det og vælger dit hårtilbehør!


FLADT HÅR


Har du altid drømt om volumen og tykt hår? Lad ikke dit tynde hår stoppe dig! Vi har

de produkter, der kan tage dig et par skridt tættere på at opnå den der løvemanke! 

RENGØRING


En volumenshampoo til at vaske dit hår med og øge dets fylde, er en god start! Der er flere forskellige måder at kontrollere ​​talg produktionen på, stimulere din hovedbund og pleje dine hårfibre!

BEHANDLE


Der er formler beriget med naturlige ekstrakter eller udviklet ved hjælp af videnskab. Vælg dem, der vil genopleve dit hår ved at gøre det tykkere, dejligt og let.

STYLING


Pre-styling spray eller teksturiserende spray, der giver dit hår tekstur og pleje, styling mousse eller hårspray. Alle disse hårprodukter hjælper med at skabe volumen! Hemmeligheden bag dette? Alle indeholder ingredienser, der gør dit hår tykkere uden at veje det ned!

NOGET EKSTRA


Volumenpulver, tørshampoo eller teksturspray... Udforsk vores andre løsninger for at give dig den fantastiske volumen og fantastiske frisurer!


FARVET HÅR


Vil du prøve at leve livet som blondine, brunette eller rødhåret? Eksperimenter og vælg den hårfarve, du bedst kan lide, så længe du tager dig af dit farvede hår og bruger den rigtige hårpleje!

RENGØRING


Der er antioxidanter og beskyttende formler at vaske dit farvet hår med uden risiko for at vaske din hårfarve ud. Hvis du har blondt hår og gerne vil forhindre, at dit hår bliver misfarvet, skal du vælge en silver shampoo, der forhindrer håret i at blive gul.

BEHANDLE


Dette trin vil genoplive dit hår og samtidig bevare din hårfarve. Oplev vores formler, der har til formål at genopbygge dine hårfibre uden at skade din hårfarve. Nogle produkter indeholder også ingredienser, der øger hårpigmenterne!

STYLING


Dette trin vil genoplive dit hår og samtidig bevare din hårfarve. Oplev vores formler, der har til formål at genopbygge dine hårfibre uden at skade din hårfarve. Nogle produkter indeholder også ingredienser, der øger hårpigmenterne!

NOGET EKSTRA


Colour gloss eller gel, hårpleje til farvet hår ... Glem at dit hår nogensinde vil se kedeligt og livløst ud. Brug disse produkter til at få din hårfarve til at vare længere!


SKADET HÅR


Føles dit hår for tørt eller for fedtet? Har det været udsat for belastninger som miljøforurening og sol, eller måske har du farvet dit hår lidt for meget? Så har du brug for blid og beroligende hårpleje, der reparerer. 

RENGØRING


Slip af med alle urenheder på en skånsom måde! Start med shampoo og vælg formler, der fugter og plejer, men også dybt renser dit hår eller endda eksfolierer det! Det vil gøre det godt!

BEHANDLE


Fugt, reparer, forny ... Det er hvad dit hår har brug for, hvis det føles tørt. Brug olier, hårmasker og serums flittigt, der styrker dine hårfibre, reducerer krusning og reparerer splittede ender!

STYLING

Husk at benytte varmebeskyttende produkter inden føntørring eller styling af dit hår med forskellige opvarmet stylingværktøjer! Tørshampoo kan også bruges til at give din frisure et boost!

NOGET EKSTRA


Hårpleje, du ikke skal skylle ud, og som styrker splittede ender, en børste, der masserer hovedbunden og forsigtigt hjælper med at rede filtret hår ud? Der er små tricks, der kan ændre din hårpleje på få sekunder!