PRIVATLIVS- OG COOKIESPOLITIK


(Se tidligere version af denne politik)
Sephora respekterer og anerkender dine bekymringer vedrørende beskyttelse af privatlivets fred og af personlige oplysninger.

Dette charter beskriver, hvordan Sephora bruger de oplysninger om dig, som indhentes, når du anvender en af Sephoras onlinebutikker (en liste over disse findes her), herefter tilsammen benævnt "Websted", samt når du handler i vores butikker eller interagerer med os (jf. vores "Servicer”). Du har således mulighed for at kende oprindelsen og anvendelsen af browsing-oplysninger, der indhentes af cookies, med henblik på at udøve dine rettigheder og valgmuligheder i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Dette charter gælder for alle websteder, applikationer og tjenesteydelser, der tilbydes af Sephora and Sephora-gruppens enheder særskilt og samlet benævnt som "Sephora", "Vi", "Vores", som henviser til dette charter og supplerer webstedets "Generelle vilkår og betingelser for brug" og de "Generelle vilkår og betingelser for salg" (og ethvert andet dokument eller informationsmæssig note, der henviser til denne charter).
Klik her for at se listen over enheder, der er berørt af denne politik:

Derfor er denne politik vigtig for dig, som gerne vil have en positiv oplevelse i fuld tillid til vores tjenesteydelser, og for os, som gerne vil besvare dine spørgsmål præcist og fyldestgørende og tage højde for dine ønsker.


Ændringer af chartret
  • Vi kan lejlighedsvis beslutte at ændre foreliggende charter. I så fald vil vi informere dig ved at ændre datoen, der er angivet øverst på foreliggende charter og, i visse tilfælde, udstede supplerende meddelelser (for eksempel ved at tilføje en erklæring på vores Websted eller ved at sende dig en e-mail). Vi opfordrer dig til at læse chartret om personoplysninger og cookies, når du interagerer med os, for at holde dig orienteret om vores praksisser vedrørende beskyttelse af personoplysninger og om de metoder, du selv kan anvende, for at kontrollere anvendelsen af dine personoplysninger og beskytte dit privatliv.


    Hovedpunkterne i Sephoras charter om personoplysninger og cookies

    Indsamlede oplysninger
  • Indsamlede oplysninger Vi indsamler oplysninger om dig, når du besøger Webstedet, interagerer med os eller fortager et køb.
  • Udover de oplysninger, du selv afgiver (f.eks. ved oprettelse af en konto eller af tilmelding til kundeklubben), bliver oplysninger automatisk indsamlet, genereret og udledt af vores systemer (f.eks. ved match eller fusion af data for at skabe en marketingprofil for dig).


  • Formål
  • Disse oplysninger gør det muligt for os at lære dig bedre at kende og betyder, at vi kan bruge dine valg til at give dig individualiserede tilbud på vores egne og vores partneres produkter.
  • Takket være brugen af cookies kan vi forbedre specifikationerne for Webstedet og fremvise reklamer på Webstedet og andre websteder.
  • Der bliver også foretaget kontroller for at garantere sikkerheden på Webstedet og ved transaktioner.


  • Modtagere
  • Oplysningerne videregives til vores datterselskaber (Sephora butikker) som en del af forvaltningen af vores kundeklub-program, samt til vores tjenesteydere, hvis det er nødvendigt for at kunne udføre den service, som du anmoder om.
  • Visse oplysninger (herunder købshistorik og profil) kan, afhængigt af dine delingsparametre, blive videregivet til vores forretningspartnere, så de kan sende dig individualiserede tilbud.


  • Overførsler
  • Dataoverførsler udenfor Den Europæiske Union kan forekomme på grund af organisatoriske omstændigheder eller nogle af vores leverandørers lokalitet (kurerselskaber, værtsvirksomheder, betalings- eller sikkerhedstjenesteudbydere).
  • For yderligere oplysninger, klik venligst her.


  • Dine valgmuligheder og rettigheder
  • For at få at vide, hvordan du kan gennemgå dine valg vedrørende direkte markedsføring og marketingprofil, klik her.
  • For at få mere at vide om formålet med cookies og om, hvordan man deaktiverer brugen af dem, klik venligst her.
  • For at udøve din ret til indsigt og berigtigelse, og for at lære om og udøve andre rettigheder, du har i henhold til lovgivningen om databeskyttelse, klik venligst her.


  • Kontakt os
  • Hvis du har spørgsmål til, eller klager over, dette charter, er du velkommen til at kontakte os.
  • telefonisk fra mandag til fredag kl. 10-16 på tlf.nr. 89 87 23 40 (gratis service og opkald)
  • pr. e-mail: privacy@sephora.dk



  • Hele Sephoras charter om personoplysninger og cookies

    Indsamlede oplysninger
    Hvilke roller og ansvar har Sephora-gruppens enheder med hensyn til behandlingen af dine personoplysninger?
    Hvilke roller og ansvar har Sephora-gruppens enheder med hensyn til behandlingen af dine personoplysninger?

    Bor du i Danmark er den ansvarlige virksomhed, SEPHORA DANMARK ApS, CVR-registreret på 33863225 med kontor på Kongens Nytorv 26. 4, 1050 København K, Denmark (i det følgende benævnt "Sephora Danmark").

    I andre lande, medmindre andet er anført, har den Sephora-enhed, som du er i kontakt med (i forbindelse med et butikskøb eller online) eller som er angivet i webstedets juridiske meddelelse, generelle vilkår og betingelser for brug eller salg, det være sig i dit bopælsland eller i udlandet, sammen med Sephora Danmark rollen som fælles registeransvarlig, undtagen hvad angår Sephoras kundeklub-program, hvor den Sephora-enhed, der udstedte dit medlemskort, har enekompetence.
    Klik her for at se listen over samtlige enheder i Sephora-gruppen.
    Endvidere fastsætter Sephora Danmark de strategiske retningslinjer for profilering og direkte markedsføring for hele Sephora-gruppen. Derfor er Sephora Danmark modtageren af oplysninger om andre gruppeenheders kunder og potentielle kunder såvel som Webstedets brugeres browsing-oplysninger og foretager, i kraft af sin rolle som registeransvarlig, markedsundersøgelser og statistikker, der sendes til andre af gruppens enheder og anvendes til at fastsætte Sephoras målrettede aktioner inden for marketing og reklame.

    Hvilke oplysninger indsamle vi?
    Hvad er retsgrundlaget for, og vores anvendelse af, de indsamlede oplysninger? Hvor længe bliver dine oplysninger gemt?
    Hvem deler vi dem med?
    Hvordan garanteres beskyttelsen af dine personoplysninger?
    Kan personoplysninger blive sendt udenfor EU?
    Hvilke garantier findes? Hvordan afmeldes nyhedsbreve og forvaltes valgmulighederne mht. salgsfremmende kommunikation og målrettet markedsføring?
    Hvilke valgmuligheder har du med hensyn til salgsfremmende kommunikation? Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker målrettet reklame?
    Hvordan får du adgang til dine personoplysninger?
    Hvordan kan du rette eller slette eller udøve dine andre rettigheder?
    Hvordan kontakter du os? Hvordan bliver du informeret om ændringer af denne politik?
    Meddelelse om Sephoras cookies Dine valg vedr. cookies


    Hvilke oplysninger indsamler vi?
    Sephora indsamler forskellige typer af personoplysninger:
    Oplysninger, du selv giver direkte.
    Vi indsamler oplysninger, som du giver direkte, når du anvender vores Websted og Servicer.
    Dette er tilfældet, når du:
  • Opretter en onlinekonto
  • Tilmelder dig vores kundeklub-program
  • Foretager køb eller bestiller Servicer i en af vores butikker
  • Ringer til os
  • Tilmelder dig at modtage e-mails fra os
  • Anmoder om et katalog
  • Deltager i en lodtrækning, en konkurrence, et reklamefremstød eller en undersøgelse
  • Kommunikerer med os via et tredjeparts socialt netværk
  • Anmoder om kundeservice
  • Kommunikerer med os på enhver anden måde


  • Det er frivilligt at dele dine personlige oplysninger. Men hvis du ikke giver os alle eller visse af de efterspurgte oplysninger, kan vi muligvis ikke forsyne dig med visse produkter, servicer eller informationer.

    Kategorierne af oplysninger, vi indsamler, omfatter:
    - Identifikations- og kontaktinformation (såsom for- og efternavn, fødselsdato, postadresse, kontaktformer), som er nødvendig for at du bruger en af vores servicer (f.eks. oprettelse af en onlinekonto),
    - Transaktionsmæssig information til behandling af din bestilling (valgte varer, leverings- og faktureringsadresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse, betalingsmetode, herunder dit betalingskort og dettes udløbsdato, såvel som betalingskortets kontohaver, når du foretager et onlinekøb).
    - Information om dine præferencer (såsom dine præferencer i produkter og servicer du har knyttet til Sephora-kortet)
    - Sociodemografisk information (såsom din alder, dit erhverv, dit køn osv. som nævnes, når du poster en anmeldelse)
    - Information om dine fysiske kendetegn (såsom din øjenfarve eller hårtype, som du vælger at dele med os ved hjælp af Beauty Board)
    - Historiske data om dine onlinebestillinger og om dine anvendelser af medlemskortet i vores butikker (vi gemmer en historik over dine transaktioner og købssteder; på samme vis indsamler vi information om transaktionen, når du køber eller returnerer et produkt, såsom produktinformation samt købs- eller returdato og -sted)
    - Historiske data om din kontakt med os. (Vi gemmer også historikken over vores kontakt, når du henvender sig til kundeservice eller fremsætter klager)
    - Anmeldelser, du skriver om produkter, og fotos, du poster på Beauty Board.

    De data, vi udbeder os, og som er nødvendige for at besvare dine anmodninger, er angivet med en stjerne eller lignende på dataindsamlingsskemaerne eller mundtligt specificeret som nødvendige på indsamlingstidspunktet. Hvis du ikke udfylder de pågældende felter eller giver de oplysninger, der er angivet som nødvendige, vil vi ikke være i stand til at besvare dine anmodninger. I vores butikker eller til de events, vi organiserer (for eksempel makeup-events, produktlanceringer eller andre butik-events), vil vi eventuelt indsamle supplerende personoplysninger på vilkår og til anvendelser, der specifikt vil blive oplyst til lejligheden.


    Oplysninger, vi indsamler automatisk:
    Vi indsamler automatisk visse oplysninger om dig, når du besøger Webstedet eller foretager en salgstransaktion, navnlig:
    - Forbindelsesdata: Vi indsamler oplysninger om den enhed, du bruger til at browse og til at anvende Webstedet med (såsom operativsystemet, browsertypen, hvorvidt du benytter en proxyserver eller ej, den udledte placering af din IP-adresse til identificering af din computer, varigheden af dit besøg, besøgte sider, og det link, der førte dig til vores websted).
    - Information om din browse-aktivitet (hvorvidt du er logget på eller ej): Vi kan bruge cookies eller anden sporingsteknologi til at indsamle oplysninger om dig, når du interagerer med Webstedet eller de e-mails, vi sender dig. Disse oplysninger giver os mulighed for at udlede dine præferencer, din tiltrækning af visse mærker eller produkter, og at analysere den måde, du reagerer på i forhold til bestemte former for indhold. Oplysninger indsamles både, når du er logget på, og når du ikke er det, og kan blive sammenstillet uanset hvilken enhed, du benytter dig af. Vil du vide mere om cookies, og hvordan man sletter dem, så se venligst Meddelelse om Sephoras cookies.
    - Lokaliseringsdata: Når du er logget på mobilapplikationen og har aktiveret lokaliseringsfunktionen, indsamler vi information om, hvor du befinder dig.
    - Optagelse af telefonopkald til vores kundeservice. Hvis du kontakter en af vores konsulenter, kan telefonsamtalen blive optaget med henblik på at forbedre kvaliteten af vores service. Du bliver underrettet om dette ved en meddelelse, før du bliver omstillet. Det vil altid være muligt for dig at kontakte os på andre måder, hvis du ikke ønsker at få samtalen optaget.

    Endvidere kan visse skemaer i forvejen være delvist udfyldt afhængigt af, hvilke oplysninger vi allerede er i besiddelse af.

    Hvis du allerede har en konto på Sephora.dk og ønsker at tilmelde dig vores kundeklub, skal du bare klikke på linket og enten udfylde de manglende detaljer eller kontrollere nøjagtigheden af de eksisterende oplysninger i din konto for at deltage i kundeklub-programmet.

    Hvis du har modtaget et medlemskort i en af vores butikker, kan du desuden forbinde det med din konto for at opnå fordele på Webstedet; du skal blot indtaste nummeret på dit medlemskort såvel som eventuelle manglende data eller kontrollere nøjagtigheden af de eksisterende oplysninger.


    Oplysninger, vi har indsamlet fra vores partnere eller andre kilder

    Vi kan også opnå information om dig fra andre kilder og forbinde den til allerede indsamlede oplysninger om dig, f.eks.:
    - Information fra lokale posttjenestedatabaser til kontrol og opdatering af leveringsadresser;
    - Data delt med tredjemandspartnere: Disse oplysninger er blevet delt af tredjemandspartnere, som du har været i kontakt med og har givet tilladelse til at dele dine personoplysninger med os, med henblik på direkte markedsføring eller til målrettet reklame. Det drejer sig om sociodemografiske data (såsom din socialgruppe, din aldersklasse, dit køn osv.), kontaktinformation (såsom din e-mailadresse eller telefonnummer osv.), profildata (såsom dine præferencer for visse produkter eller servicer, interessecentre osv.)
    - Data delt af sociale netværk: disse oplysninger er blevet delt med os af sociale netværk, som du har brugt via vores Websted. Navnlig når du deler din Sephora-oplevelse med andre kunder, bruger du et socialt netværk og deler oplysninger om dig selv både med dette sociale netværk og med os. Sådanne meddelelser er reguleret ved reglerne om beskyttelse af personoplysninger for de sociale netværk, vi leder dig mod.

    Information om tredjeparter

    I visse tilfælde kan vi indsamle oplysninger om andre personer, som du giver ved f.eks. at købe et gavekort til nogen og bede om, at de modtager det elektronisk, ved at købe og sende produkter til en anden person, eller ved at deltage i en konkurrence på Webstedet og invitere dine venner til også at deltage. Vi anvender udelukkende sådanne oplysninger til at yde den service, du har anmodet om, og sender intet markedsføringsmateriale til dine kontakter, medmindre de selv vælger at modtage kommunikation fra os.


    Hvad er retsgrundlaget for, og vores anvendelse af, de indsamlede oplysninger?

    Vi indsamler kun personoplysninger, når vi har et retsgrundlag for at gøre det.
    De nedenfor beskrevne indsamlinger af personoplysninger foretages kun, hvis de er:
    1) Nødvendige for at levere de servicer, du har anmodet om, og udføre de bestillinger, du har afgivet.
    Vi bruger dine personoplysninger til at forvalte indgåede kontrakter og tilmeldte servicer og til at opfylde vores kontraktlige forpligtelser, navnlig til at:
    - Levere de produkter og servicer, du har bestilt online eller i en Sephora-butik, behandle transaktioner og fakturering, sikre levering, herunder forvaltning af internetbedrageri, betalingssvig og betalingsforstyrrelser;
    - Forvalte din onlinekonto og kundeklub-programmet;
    - Give dig mulighed for at drage fordel af det kundeklub-program, du har tilmeldt dig;
    - Forvalte dine reservationer af servicer tilbudt af vores butikker (makeup, plukning af øjenbrynene og osv.)
    - Forvalte dine bidrag til Beauty Board, det fælles forum til deling af makeup- og hårlooks;
    - Forvalte dine produktanmeldelser;
    - Enhver anden eksisterende eller kommende service i forbindelse med servicerne og anført i de forskellige vilkår og betingelser for brug.

    Og/eller
    2) Nødvendige i vores legitime interesser
    I så tilfælde tager vi højde for enhver potentiel virkning af en sådan indsamling for dig og mere generelt for Webstedets brugere. Hvis vi vurderer, at dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihed overstiger vores legitime interesser, så anvender vi ikke dine personoplysninger på dette grundlag uden dit specifikke samtykke.

    Forvaltning af vores kunderelationer
    Vi forvalter vores relationer til dig ved at opdatere en database, som omfatter eksisterende og potentielle kunder og som tillader os at forvalte vores kundeklub-program proaktivt.

    Sikring af, at du kan browse Webstedet og forbedre din brugeroplevelse
    Generelt set kan du browse vores Websted uden at dele data, der kan anvendes til at identificere dig. Dine browsing-oplysninger bliver imidlertid automatisk indsamlet (se under "Oplysninger, vi indsamler automatisk." for at garantere sikkerheden på Webstedet og ved Servicer og tilpasse online-brugeroplevelsen.

    Brugertilpasning af websteder, applikationer og reklame
    Medmindre du har valgt anderledes (se her, hvordan du vælger: Meddelelse om Sephoras cookies) kortlægger og analyserer vi dine vaner, anvendelser og aktiviteter (blandt andet ved at kombinere data indsamlet på Webstedet og oplysninger indsamlet i forbindelse med din brug af vores Servicer) med henblik på at etablere brugerprofiler, vise dig eller sende dig målrettet reklame og tilpasse vores websteder og applikationer, blandt ved hjælp af teknologier, som placerer cookies på dine enheder eller i de e-mails, vi sender dig.

    Kombination af data
    Vi forbinder og kombinerer oplysninger om dig, der er blevet indsamlet on- eller offline med dine kontooplysninger, hvis du har en konto, er tilmeldt kundeklub-programmet eller anvender en af vores servicer.

    For eksempel:
    Vi forbinder information fra dine bidrag til Beauty Board, navnlig din øje- og hårfarve, samt information fra dine produktanmeldelser med dine kunde- og/eller kundeklub-kontooplysninger. Vi bruger denne information til at foreslå passende produkter og tilbud, som er knyttet til dit medlemskort.

    Når du er logget på din konto og kontakter vores kundeservice via Webstedets kontaktformular forbinder vi dine kunde- og/eller kundeklub-kontooplysninger med data, der angår dine kontaktanmodninger, med henblik på at levere en effektiv kundeservice og tilfredsstillende svar på dine anmodninger.

    Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger bliver kombineret, skal du logge af, før du bruger disse redskaber.

    Undersøgelser og statistikker
    Vi bruger også indsamlede oplysninger til undersøgelser og statistikker efter at have gjort dem anonyme eller, som minimum, at have behandlet dem, så de ikke kan ledes tilbage til identificerede personer.

    Og/eller
    Ud over disse tilfælde bliver oplysninger også indsamlet på grundlag af dit samtykke, for eks. når du udfylder en kontaktformular, sender os en klage, tilmelder dig et nyhedsbrev eller poster en kommentar, eller når brugerens samtykke kræves i henhold til lovgivningen (for eks. for at kunne sende dig tilbud fra vores partnere pr. e-mail eller sms eller anvende cookies til målrettet reklame), hvilket tillader os at:

    Gøre vores kundeservice mere effektiv
    Vi bruger dine oplysninger til at kommunikere med dig, forvalte dine tilmeldinger til vores nyhedsbreve, besvare dine spørgsmål og forvalte dine klager (kundeservice).

    Kommunikere med dig om produkter, servicer, tilbud, reklamekampagner, fordele og events, samt dele informationer, der kunne interessere dig.
    Vi indsamler og behandler dine personoplysninger for at forfølge vores legitime interesser i at forvalte vores salgsrelation på dynamisk vis, præsentere vores virksomhedsimage og fremme salget af vores produkter og servicer, bl.a. ved at fremhæve servicer, der er hensigtsmæssige i forhold til din geografiske placering, forbrugeradfærds- og markedsundersøgelser. Tilbud kan også vedrøre produkter og servicer tredjeparter. På samme måde kan vi dele visse oplysninger med vores forretningspartnere med henblik på direkte markedsføring. Hvis du generelt set ikke ønsker, at dine oplysninger bliver anvendt på denne måde, kan du kontakte os som beskrevet under Hvilke valgmuligheder har du i forbindelse med markedsføringsmateriale?

    Vigtig information om tiltag, der forhindrer eller forvalter betalingsforstyrrelser
    Som en del af vores kamp mod internetbedrageri, indsamles oplysninger automatisk og med dit samtykke om din bestilling og om den enhed, du har brugt til at foretage den med (navnlig hvad angår det anvendte operativsystem, enhedens geografiske placering, hvorvidt en proxyserver blev benyttet eller ej osv.) og bruges til at analysere dine transaktioner med henblik på at afsløre svig og undgå misligholdte indbetalinger. De kan blive tilsendt samtlige tredjeparter, som er tilladt i følge lovgivningen eller udpeget af SEPHORA, udelukkende for at bestemme køberens identitet, bestillingens eller betalingsmetodens gyldighed og den planlagte levering. Du kan til enhver tid afslå eller tilbagekalde dit samtykke ved at følge anvisningerne i meddelelsen Cookies Notice i dette kapitel. Hvis du imidlertid nægter anvendelsen af vores cookies til at sikre transaktionerne, kan dine bestillinger ikke blive godkendt automatisk og vil blive underlagt manuel inspektion. Du kan blive afkrævet identitetsbevis for at bekræfte din bestilling.

    Har du spørgsmål vedrørende denne kontrol eller skulle din konto blive spærret, så kontakt venligst kundeservicen (se Hvordan kontakter du os?).

    Vi kan ikke anvende personoplysninger til andre formål end dem, de blev indsamlet for, medmindre du efterfølgende godkender en sådan anvendelse.

    Og/eller
    3) Nødvendige for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser.
    Visse oplysninger kan også blive gemt for at sikre os muligheden for at overholde vores retlige forpligtelser og forsvare vores interesser i tilfælde af tvist eller retsforfølgning.


    Hvor længe bliver dine oplysninger gemt?
    Dine oplysninger gemmes i den tid, vores relation varer.
    Generelt bliver dine personoplysninger gemt under vores indbyrdes relation plus tre år efter relationens ophør, hvorefter de bliver arkiveret i henhold til vores juridiske forpligtelser som bevis, og bliver siden gjort anonyme og anvendt til undersøgelser og statistikker.
    Vi gemmer imidlertid visse data, efter sletning af din konto, såfremt lovgivningen tillader det og om nødvendigt for at håndtere tvister og klager.
    I nogle tilfælde kan der være lovkrav, at vi gemmer visse af dine personoplysninger, selvom du sletter din konto, for eks. hvis et problem med kontoen vedvarer såsom en negativ saldo eller en uløst klage eller tvist. I så tilfælde gemmes de data, som er nødvendige for at løse problemet eller tvisten, under hele tvistens varighed inden for de grænser, der er fastsat i reglerne for forældelsesfristen. Andre data kan gemmes til undersøgelser eller statistikker efter at være blevet behandlet således, at de ikke kan ledes tilbage til identificerede personer.

    Særlige tilfælde
    Tilmelding til et nyhedsbrev
    Information om din e-mailadresse og dine valgmuligheder med hensyn til at modtage reklamer elektronisk Indtil du afmelder dig, enten via din konto eller ved hjælp af de afmeldingslinks, der findes i nyhedsbrevene.

    Din transaktionshistorik Liste over bestillinger foretaget online og i butik (ved brug af dit medlemskort) Så længe din konto er aktiv plus tre år.

    Geolokalisering
    Lokalisering i realtid, hvis du har aktiveret denne service, som tilbyder dig produkter og servicer afhængigt af din placering. Data lagres ikke.

    Online-ordrebetaling
    Hvis du har valgt at gemme denne information i din konto til senere køb. Indtil du har slettet den i din konto eller indtil dit bankkort er blevet ugyldigt. Identitetsbevis kræves for at verificere kortindehaverens identitet. Dokumentet destrueres inden for et døgn efter, at den yderligere kontrol er blevet foretaget.

    Indhold oprettet på vores delte rum Beauty Board
    Pseudonym, foto, øjen- og hårfarve. Indtil du sletter denne information. Sikkerhed for Websted og Servicer Identifikationsinformation, forbindelsesdata, herunder IP-adresse 6 måneder

    Hvem deler vi dem med?
    Vi deler dine oplysninger, når det er nødvendigt for forvaltningen af vores Websted og Servicer.
    Som en del af brugen af Servicer bliver visse oplysninger om dig videresendt til vores partnere, og registerførere, der forvalter Webstedet og leverer relaterede tjenesteydelser, har brug for at udføre deres opgaver, således bliver dine betalingsdata sendt til vores betalingstjenesteudbydere og bank institutioner, så de kan udføre transaktioner, der er knyttet til dine tilmeldinger og forvaltning af medlemskort og markedsføringstiltag. Nogle af disse servicer kan også blive udført af andre enheder af LVMH-gruppen.
    Med dit samtykke deles visse data (kontaktoplysninger, profil) med partnere, så de kan sende dig individualiserede tilbud.

    Dine kontaktoplysninger, interessecentre, alder og socioprofessionelle gruppe deles afhængigt af dine valg med vores forretningspartnere, som eventuelt sender dig information om deres produkter og servicer. Denne information kan for eksempel bestå af tilbud om makeup, en behandlingsprøve eller andre produkter, der sælges af vores partnere. For eksempel kan vi oplyse visse elementer af dine oplysninger til kosmetikmærker, hvis du har udtrykt et ønske om at deltage i en konkurrence eller en salgsfremmende event for lanceringen af et nyt produkt. (For at gennemgå dine valgmuligheder, se under Hvordan:

    Dine data deles med vores inkassobureau, vores virksomheder eller lovligt bemyndigede tredjeparter, der hjælper os med at inddrive gæld, håndtere tvister og undgå misligholdte indbetalinger og klager.

    Vi vil eventuelt også dele oplysninger om dig med vores eksterne virksomheder i tilfælde af tvister, med tredjeparter såsom inkassobureauer, der beskæftiger sig med at inddrive udeståender eller bekæmpe internetbedrageri, lovligt tilladt eller udpeget af Sephora udelukkende med henblik på at kontrollere køberens identitet, bestillingens gyldighed, den anvendte betalingsmetode og den planlagte levering.

    Oplysninger postet på Beauty Board og de produktanmeldelser, du bidrager med, er offentligt tilgængelige.

    De fotos og oplysninger, du vælger at poste på vores Beauty Board, såvel som produktanmeldelser, er offentligt tilgængelige.

    Data deles også med tredjeparter, når du anvender delingsknapper med links til sociale netværk.

    Når du anvender sociale netværks delingsknapper, bliver data om din identifikation automatisk videregivet til disse netværk. Du kan også dele visse oplysninger eller indhold (produktdatablade, dine poster på Beauty Board osv.) fra sephora.dk på sociale netværk. Brugen er underlagt de generelle vilkår og betingelser for brug for det pågældende sociale netværk. Vi råder dig til at læse dem.

    Dine oplysninger kan også blive delt i tilfælde, som ikke er nævnt ovenfor, med dit samtykke eller i henhold til anvisningerne eller når det kræves i henhold til lovgivningen. Såfremt hele eller dele af Sephoras forretningsgruppe sælges, vil dine personoplysninger blive delt med køberen for at sikre kontinuiteten i Servicerne og/eller med henblik på direkte markedsføring, medmindre du har valgt anderledes.

    Hvordan garanteres beskyttelsen af dine personoplysninger?

    Dine personoplysninger beskyttes ved brug af tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som er i overensstemmelse med danske og europæiske retlige og lovgivningsmæssige krav, der garanterer oplysningernes sikkerhed og fortrolighed.

    Sephora benytter sig især af beskyttelsesteknologier såsom kryptering, autorisering og systemer til afsløring af svig for at beskytte din onlinekonto og betalingstransaktioner.

    Sephora opnår skriftlige tilsagn fra sine tjenesteydere og underleverandører om at garantere og iværksætte tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger til at sikre beskyttelsen af de personoplysninger, de er blevet betroet, under databehandling i overensstemmelse med lovkravene om databeskyttelse.


    Kan personoplysninger blive sendt uden for EU? Hvilke garantier findes?
    Vi beholder dine data inden for Den Europæiske Union. Der er imidlertid muligt, at de oplysninger vi indsamler, når du bruger vores Websted eller Servicer, overføres til lande uden for Den Europæiske Union, hvis lovgivning om beskyttelse af personoplysninger afviger fra den, der gælder indenfor EU eller i dit bopælsland.

    Dette er især tilfældet med data, der deles med de af vores tjenesteydere og underleverandører, der er etableret uden for EU (navnlig virksomheden BazaarVoice i Canada, hvis lovgivning er blevet anerkendt af Kommissionen som sikrende et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau). Vi bruger deres servicer til at forvalte og offentliggøre jeres meninger om de produkter, vi markedsfører på Webstedet. Hvis en modtager er etableret i et land, hvis lovgivning ikke har været genstand for en afgørelse fra Kommissionen om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet, sørger vi for, at overførslen er underlagt Kommissionens standardkontraktklausuler, som sikrer et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse af privatlivets fred og af de berørte personers grundlæggende rettigheder, eller tilsvarende garantier, eller, hvad USA angår, at modtageren tilslutter sig Privacy Shield-principperne.

    Sephora-butikker har adgang til oplysninger om dig, der har med Sephoras kundeklub-program at gøre, da en sådan adgang er nødvendig for, at du nyder godt af programmets fordele.

    Vi kan på anmodning forsyne dig med en liste over lande, hvor vi gemmer og behandler dine data og lande, som dataene lejlighedsvis bliver ført igennem.


    Hvordan afmeldes nyhedsbreve og forvaltes valgmulighederne mht. salgsfremmende kommunikation og målrettet markedsføring?
    Hvilke valgmuligheder har du med hensyn til salgsfremmende kommunikation?

    Du kan frivilligt vælge, om du vil være på vores mailingliste og modtage markedsføringsinformation fra os. Du kan til enhver tid revidere dine valg med hensyn til salgsfremmende kommunikation ved hjælp af følgende trin:

    > Hvis du har en konto: Log på din onlinekonto og foretag de ønskede ændringer af dine indstillinger på siden "Mine personlige oplysninger”.
    > Kontakt vores kundeservice:
    - pr. telefon mandag til fredag fra kl. 10-16 på tlf: 89 87 23 40
    - eller pr. e-mail: kundeservice@sephora.dk

    > Nyhedsbreve: Hvis du har en konto på Webstedet, kan du til enhver tid ændre din tilmelding til vores nyhedsbreve og afmelde dig ved at afkrydse den pågældende rubrik.

    > Elektronisk kommunikation: Du kan også til enhver tid benytte dig af afmeldingslinkene i vores salgsfremmende e-mails, eller ved at besvare de sms´er, du modtager, med ”STOP”.

    > Postkorrespondance: Du kan til enhver tid blive fravælge salgsfremmende kommunikation ved at kontakte os som beskrevet under Kontakt os.

    > Telefonopkald, Du kan til enhver tid blive fravælge salgsfremmende kommunikation ved at kontakte os som beskrevet under Kontakt os.

    Bemærk venligst, at selvom du afmelder salgsfremmende kommunikation, kan vi fortsætte med at sende dig ikke-salgsfremmende breve, e-mails og/eller opkald, vedrørende f.eks. din konto eller igangværende transaktioner.


    Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker målrettet reklame?
    Vi kan også ved hjælp af cookies associere dine personoplysninger med dine browsing-oplysninger med henblik på målrettet reklame (f.eks. for at vise reklamer på tredjepartswebsteder, der er tilpasset din profil, eller reklamer, som kunne interessere dig, eller prisreduktioner, hvis du læser en e-mail med et særligt tilbud). Denne type målrettet markedsføring er muliggjort af vores reklamepartneres teknologier, som tillader at forbinde den samme brugers browsing-oplysninger på vores Websteder, sociale netværksplatforme og tredjepartswebsteder, uanset hvilket enhed, brugeren anvender.

    • På sociale netværksplatforme (såsom Facebook eller Instagram): Du kan til enhver tid blive fravælge målrettet reklame ved at konfigurere reklameindstillingerne for din konto.

    • På tredjepartswebsteder: Du henvises til vores ”Cookies notice” for at lære, hvordan man trækker sit samtykke tilbage.

    Obs.: at afslå målrettet reklame betyder kun, at du ikke længere vil modtage reklame, der ikke er specifikt rettet mod dig. Dette valg vil ikke påvirke eller forhindre visning eller modtagelse af anden, ikke-målrettet reklame.


    Hvordan får du adgang til dine personoplysninger? Hvordan kan du rette eller slette eller udøve dine andre rettigheder?
    Adgang og kopiering

    Du har ret til adgang til, og deling af, dine personoplysninger. Før vi kan besvare din anmodning, er det lovpligtigt at kontrollere din identitet. Det vil muligvis være nødvendigt at bede dig om yderligere oplysninger for at kunne besvare din anmodning. Vi forpligter os til at besvare din anmodning så hurtigt som muligt.

    Hvis du har en Sephora-konto, har du direkte adgang til de oplysninger, din onlinekonto indeholder, til din transaktionshistorik og dine valg med hensyn til direkte markedsføring.

    Denne adgang giver dig også mulighed for at rette, ændre eller slette din identifikationsinformation og dine kontaktoplysninger. Hvis du sletter dine data, vil du ikke længere have gavn af de servicer, der er tilknyttet din onlinekonto eller kundeklub-programmet. Du kan, inden for rammerne af den gældende lovgivning, udøve din ret til dataportabilitet, dvs. retten til at generhverve egne personoplysninger i et interoperabelt format, som du kommunikerede til os automatisk ved oprettelsen af din konto og/eller ved tilmeldingen til vores kundeklub-program, såvel som dine udvalg (yndlingsprodukter osv.)

    Hvis du ikke kan få adgang til din konto eller til andre data, så henvend dig til os som beskrevet under Kontakt os (se nedenfor).


    Rettelser af fejl i personoplysninger
    Du kan også anmode om at rette egne personoplysninger, hvis disse er unøjagtige, og indskrænke databehandlingen af dem under udførelsen af ændringerne. Afhængigt af typen af databehandling kan du anmode om, at dine personoplysninger i vores besiddelse kan blive kompletteret. I så tilfælde vil vi sandsynligvis udbede os supplerende dokumentation.

    Hvis du ikke kan få adgang til din konto eller hvis de data, du ønsker at rette, ikke kan blive rettet via din konto, så henvend dig venligst til os som anvist nedenfor under Hvordan kontakter du os.


    Tilbagetrækning af dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger
    Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke (for eks. ved tilmelding til nyhedsbreve, andre elektroniske salgsfremmende kommunikationer end dem, du allerede er tilmeldt, anvendelse af cookies og lignende teknologier på dette websted), har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

    Du kan gøre brug af denne ret ved at ændre dine indstillinger vedrørende direkte markedsføring og tilmelding til nyhedsbreve samt ved at trække dit samtykke til brug af cookies tilbage, som anvist i vores Meddelelse om Sephoras cookies.


    Sletning af dine personoplysninger
    Du kan anmode om sletningen af dine personoplysninger i følgende tilfælde:

    - I lyset af din anvendelse af Webstedet og Servicerne vurderer du, at behandlingen af dine data ikke længere er nødvendig eller at de formål, der er nævnt i denne politik, eller selve politikkens bevarelse, er ulovlige.

    - Du har tilbagetrukket din tilladelse til behandling af dine data (se ovenfor).

    - Du modsætter sig behandlingen af dine personoplysninger af årsager, der vedrører din personlige situation.

    - Du modsætter dig behandlingen af dine data til direkte markedsføringsformål.

    - Dine data blev indsamlet online, da du var mindreårig.

    Alternativt kan du, inden for rammerne af den gældende lovgivning, anmode om en begrænset databehandling af dine personoplysninger.

    Bemærk venligst at vi, uafhængigt af din ret til sletning eller begrænsning, kan opbevare visse af dine personoplysninger, hvis dette er lovpligtigt eller hvis vi har en legitim grund til at gøre dette (som for eks. at påvise udførelsen af en kontrakt), med henblik på udøvelse eller forsvar af rettigheder i retten eller hvis udøvelsen af denne ret indskrænker ytrings- og informationsfriheden. Dette er for eksempel tilfældet, hvis du har overtrådt vores generelle vilkår og betingelser for brug eller salg.


    Hvordan kontakter du os?
    Har du spørgsmål vedrørende denne databeskyttelsespolitik eller om dine personoplysninger, så kontakt venligst:

    Se kontaktoplysningerne i bilaget

    Klager: Hvis du mener, at dine rettigheder ikke bliver overholdt eller at dine data ikke bliver beskyttet, har du ret til at indgive en klage over behandlingen af dine oplysninger til databeskyttelsesmyndigheden i den Sephora-enhed, klagen drejer sig om, eller, hvis du er bosat i Den Europæiske Union, til hjemstedets databeskyttelsesmyndighed.


    Hvordan bliver du informeret om ændringer af denne politik?
    Vigtigt: Foreliggende politik kan godt fra tid til anden undergå forandringer, det være sig for at afspejle ændringer i vores praksis, redegøre mere detaljeret for denne eller med henblik på at respektere de gældende forordninger. Du vil i så tilfælde blive underrettet ved en meddelelse på Webstedet, hvor du opfordres til at læse den opdaterede politik, såvel som på anden vis. Har du en konto, vil du også blive underrettet pr. e-mail eller ved en meddelelse via din konto.

    Senest ajourført den: 07/06/2018

    Grunden til den seneste opdatering: en komplet omskrivning af chartret i sin helhed med henblik på at opfylde kravene til gennemsigtighed som fastsat af fællesskabsretten om beskyttelse af personoplysninger (EU-forordning 2016/679).


    Meddelelse om Sephoras cookies
    Når du besøger vores Websted kan vi (eller vores partnere), under forudsætning af din accept, installere cookies på din enhed for at genkende dennes browser så længe som den pågældende cookie (din ”Enhed”) er gyldig.

    Denne side hjælper dig med at forstå, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, og hvordan du kan træffe valg med hensyn til dem.

    Vil du gå direkte til siden om, hvordan man forvalter Webstedets cookies, så klik her: Dine valg vedr. cookies.

    Hvad er en ”cookie”?
    En ”cookie” er den generelle term for en tekstfil, der gemmes et særligt sted på harddisken i din enhed (computer, tablet, smartphone osv.) fra en mediebruger (internet, applikationer osv.) når du ser indhold eller onlinereklamer. Cookie-tekstfilen giver udstederen mulighed for at identificere den enhed, der ”huser” cookien, med henblik på at spore mediebrugerens aktivitet og tilbagekalde information (som brugerpræferencer eller oplysninger indtastet af brugeren i skemaer) på mediet lige så længe cookien er gyldig eller gemt. Visse cookies er nødvendige for overhovedet at bruge mediet, andre optimerer og tilpasser det viste indhold, mens andre igen viser reklamer.

    Cookies identificerer ikke brugeren men derimod vedkommendes anvendte browser eller enhed. Information om det indhold, der bliver set på et medie er direkte forbundet med en identifikator i cookien. Når en bruger browser på et medie, forbindes denne identifikator til sidevisningerne og, mere generelt, til navigationen og interaktionerne på mediet (antallet af klik, for eks.) Derfor er det muligt at opspore al den browsing, brugeren har foretaget på mediet.

    Brugen af cookies gør det muligt at forbinde browsing-oplysninger med brugerens profil uanset, hvilken enhed han eller hun bruger, takket være den såkaldte cookie exchange-teknologi. Denne iværksættes af de partnere, som offentliggør disse cookies og som typisk er kommunikationsagenturer eller digitale reklamebureauer. Således kan en brugers navigation blive opsporet, uagtet hvilket udstyr eller medie han benytter sig af.


    Hvad bruges cookies til på webstedet www.sephora.dk?
    Når du besøger Webstedet, kan vi installere fire typer cookies på din enhed:

    Tekniske cookies der gør det muligt for dig at browse webstedet, garantere dets sikkerhed og give dig adgang til dets forskellige produkter og servicer.

    Betalingssikkerheds-cookies, der forhindrer betalingssvig.

    Publikumsmålings-cookies, der giver os besøgsstatistikker, sammenligner dem med andre websteder og træffer beslutninger om handlinger (såsom at sende dig en e-mail).

    Reklame-cookies tillader os og tredjeparter at vise reklamer på dette websted og andre, der er tilpasset din profil, ved at kombinere data fra jeres browsing-vaner med data fra Sephora og tredjeparts-kundebaser.

    Delings-cookies giver dig mulighed for at dele Webstedets indhold med andre brugere eller at dele dine visninger eller meninger om webstedet indhold med andre.


    Hvordan bliver du informeret?
    Hvis du besøger vores Websted for første gang og Sephora agter at installere andre cookies end de tekniske, oplyser vi dig om vores brug af cookies på en informationsbanner øverst på siden. Ved at fortsætte med at browse Webstedet, når denne banner vises, indvilger du i vores anvendelse af cookies. Dog kan du til enhver tid ændre indstillingerne for disse cookies (se under "Dine valg vedr. cookies").

    Nedenfor finder du yderligere oplysninger om cookies og om, hvordan du kan forvalte de relevante indstillinger.


    Varighed af bevaring og konsekvenser af at blokere cookies
    Nødvendige cookies, Deres levetid er kort, og varer som regel ikke længere end sessionen. Du risikerer at miste adgang til webstedet og de tilbudte servicer.

    Personaliserings-cookies Deres levetid er kort, med en varighed, der sjældent overstiger sessionens varighed på typisk et par timer, og allerhøjst et år. Webstedets præsentation tilpasses ikke din enheds visningspræferencer, og din adgangskode såvel som information fra skemaer udfyldt på webstedet gemmes ikke.

    Analyse-, præstations- og publikumsmålings-cookies Levetiden for publikumsmålings-cookies overstiger ikke 13 måneder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet.

    Reklame-cookies Levetiden for reklame-cookies overstiger sjældent 13 måneder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet. Sletning af cookies forhindrer dog ikke onlinereklamer. Det vil kun forhindre visning af reklame, der tager højde for dine interessecentre.

    Delings-cookies Levetiden for delings-cookies fastsættes individuelt af hvert sociale netværk, men må ikke overstige 13 måneder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet. Deaktivering af denne type cookies vil imidlertid forhindre al interaktion med pågældende sociale netværk.


    Dine valg vedr. cookies
    Ved at anvende vores websted, indvilger du i den brug af cookies, der er angivet ovenfor. Du kan til enhver tid vælge at deaktivere nogle eller alle cookies.

    Der er forskellige måder at forvalte dine valg vedrørende cookies på:

    Cookies-forvaltningsredskaber
    Sephoras cookies-forvaltningsredskab gør det muligt for dig at se og kontrollere, hvordan de fleste af Webstedets cookies bliver brugt, når du browser, og at forvalte dine præferencer (afslag eller accept).

    Mht. reklame-cookies kan du også henvende dig til webstedet Youronlinechoices, der tilbydes af professionelle inden for digital reklame fra forbundet EDAA (European Digital Advertising Alliance) og administreret i Frankrig af Interactive Advertising Bureau France.

    Afvisning af reklame-cookies har ingen indflydelse på din brug af vores websted. Afvisningen vil dog ikke forhindre reklame på vores websted eller online. Det vil kun forhindre visning af reklame, der tager højde for dine interessecentre.

    Visse cookies kan ikke forvaltes med dette redskab. Hvordan man kan deaktivere dem, beskrives nedenfor:

    Publikumsmåling Google Analytics https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

    Betalingssikkerhed Worldpay Vælg ved hjælp af knapperne nedenfor:
    ja nej
    Ved at klikke "nej" forhindrer du, at bestillingen bliver behandlet automatisk (få mere at vide)

    Facebook https://www.facebook.com/policies/cookies/

    Instagram https://www.instagram.com/legal/cookies/

    Google + https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en

    YouTube https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en

    Snapchat https://www.snap.com/en-US/cookie-policy/

    "Flash"© cookies
    Adobe Flash Player™ Eftersom din computer muligvis er i stand til at vise indhold, som er udviklet med Flash , kan du forvalte dine redskaber til Flash cookies direkte på webstedet http://www.adobe.com.

    Valg i din browser

    Din browser tilbyder dig muligvis at vælge at deaktivere alle eller visse cookies, enten systematisk eller i overensstemmelse med udgiveren. Du kan også konfigurere din browsersoftware til at acceptere eller afvise cookies (i hvert enkelt tilfælde eller en gang for alle).

    Bemærk dog, at deaktivering af alle cookies vil forhindre dig i at anvende vores websted normalt, med undtagelse af de grundlæggende funktioner.

    • Hvis du bruger Internet Explorer-browseren: klik på Værktøjer og dernæst på Internetmuligheder. På fanebladet Generelt, Historik, klikkes på Indstillinger. Klik dernæst på Se filer og vælg den eller de cookies, du ønsker at deaktivere. Luk så vinduet med listen af cookies, og dobbeltklik på OK for at vende tilbage til internettet.

    • Hvis du bruger Firefox-browseren: klik på Firefox menu-ikonet, dernæst på Værktøjer, så på Valgmuligheder; i det vindue, der åbnes, vælges Privatliv og der klikkes på Fjerne individuelle cookies. Vælg de cookies, du ønsker at deaktivere, og fjern dem.

    • Hvis du bruger Safari-browseren: klik på Indstillinger og dernæst på Præferencer. I det vindue, der åbner, vælges Privatliv/Sikkerhed og derefter klikkes på Vis cookies. Vælg de cookies, du ønsker at deaktivere, og klik så på Slet eller Slet alle.

    • Hvis du bruger Chrome-browseren: klik på Google Chrome menu-ikonet, og dernæst på Indstillinger. Nederst på siden klikkes på Avanceret. Under Sikkerhed og privatliv klikkes på Indstillinger for indhold. For at deaktivere cookies:

    • Vælg Cookies, klik på Se alle cookies og websitedata, og hold så musen hen over navnet på det websted, der skabte cookien, og klik på X i højre hjørne, eller klik på Slet alle.

    VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER TIL LANDE UDEN FOR EU

    Bemærk venligst, at eftersom nogle af vores digital reklamepartnere er etableret uden for Den Europæiske Union, kan data indsamlet ved hjælp af cookies blive overført til ikke-EU-medlemsstater, hvis lovgivning om beskyttelse af personoplysninger afviger fra den, der gælder i Frankrig. Det er et strengt krav fra vores side til vores partnere, at de udelukkende bruger information indsamlet via cookies på Webstedet til at administrere eller yde de efterspurgte servicer. Ydermere kræver vi, at de altid handler i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og er særligt opmærksomme på at beskytte fortroligheden af den overførte information. For yderligere oplysninger henvises der til deres databeskyttelsespolitik.

    Hvis du vil gå videre: forstå i detaljer, hvordan cookies bruges
    "Tekniske" cookies
    Betalingssikkerheds-cookies
    Publikumsmålings-cookies
    Reklame-cookies
    Delings-cookies

    "Tekniske" cookies
    Tekniske cookies omfatter cookies, der er nødvendige for at kunne browse Webstedet (såsom session-ID), og cookies, der giver dig adgang til særlige funktioner, såsom at blive genkendt på webstedet, at signalere dit besøg til en side eller at forbedre din browsing-oplevelse, blandt andet ved at:

    - Gemme information fra et skema, du har udfyldt på Webstedet (ved registrering af, eller adgang til, konto) eller om produkter, servicer eller information, som du har valgt på Webstedet (tilmeldt service, indholdet af en indkøbskurv osv.)

    - Give dig adgang til reserverede eller personlige områder på vores Websted, såsom din konto, ved brug af ID og en dato, som du kan have angivet tidligere.

    - Iværksætte sikkerhedsforanstaltninger, som når du bliver bedt om at logge på igen for adgang til en del af indholdet eller en service, efter et stykke tid.

    - Tilpasse webstedets udseende til din enheds visningspræferencer (for eks. hvad angår sprog eller skærmopløsning).

    Du kan afvise brugen af denne type af cookies ved at slette den i dine browser-indstillinger (se under Valg i din browser). Du risikerer dog derved at miste adgang til Webstedet og dets servicer.

    Betalingssikkerheds-cookies

    Cookies kan bidrage til at bekæmpe internetbedrageri (betalingssvig, identitetstyveri osv.) I overensstemmelse med dine rettigheder kan Sephora, eller en tjenesteyder, som handler på vores vegne, derfor lagre sporingsenheder med henblik på at indsamle information om den enhed, der foretog bestillingen (herunder det anvendte operativsystem, enhedens geografiske placering, hvorvidt en proxyserver blev benyttet eller ej osv.) Disse ”fingeraftryks”-sporingsenheder forbindes med dine bestillingsdata for at bekræfte bestillingen, den anvendte betalingsmetode og leveringsmetoden. Disse oplysninger kan blive tilsendt samtlige lovligt tilladte tredjeparter eller tjenester for afsløring og bekæmpelse af svig udpeget af SEPHORA udelukkende for at bestemme køberens identitet, bestillingens eller betalingsmetodens gyldighed og den planlagte levering.

    Hvis du imidlertid nægter anvendelsen af vores cookies til at sikre transaktionerne, kan dine bestillinger ikke blive godkendt automatisk og vil blive underlagt manuel inspektion. Du kan blive afkrævet identitetsbevis for at bekræfte din bestilling

    Har du spørgsmål vedrørende denne kontrol eller skulle din konto blive spærret, så kontakt venligst kundeservicen (se under Hvordan kontakter du os).

    Publikumsmålings-cookies

    Publikumsmålings-cookies måler publikummet for forskellige indhold og dele af vores websted med henblik på at evaluere og organisere dem, og navnlig for at:

    - Opnå besøgsstatistikker om volumen og brug af de forskellige elementer, som udgør vores Websted (viste dele og indhold, navigation) for at hjælpe os til at øge interessen for vores servicer og deres brugervenlighed.

    - Tilpasse Webstedet fremtoning eller reklameområder til din enheds visningspræferencer (anvendt sprog, skærmopløsning, operativsystem osv.), når du besøger Webstedet, afhængigt af hvilke funktioner og hvilken læse- og visningssoftware, din enhed er udstyret med.

    Publikumsmålings-cookies udgives af vores tjenesteydere eller af os selv. Udover at levere besøgsanalyser kan de afdække browsing-problemer og derved hjælpe os til at øge brugervenligheden af vores servicer.

    De anvendte besøgsanalyseservicer producerer og sender kun aggregerede statistikker og besøgsvolumener til vores tekniske kontrahenter og udelukker enhver individuel information. Statistikkerne krydses med besøgsstatistikker fra andre websteder samt med dine kundeoplysninger.

    På samme måde benytter vi også måleredskaber til at måle effektiviteten af vores e-mailkampagner og derefter planlægge relevante salgsaktiviteter på baggrund af den indsamlede information (som for eks. at sende en ny meddelelse eller et individualiseret tilbud).

    Du kan vælge at deaktivere brugen af cookies, som udfører en statistisk analyse af dine browsing-oplysninger. Se, hvordan du gør det, under "Dine valg vedr. cookies".

    Reklame-cookies

    Formål

    Reklame-cookies bruges til at bestemme indhold, der udelukkende reklamerer for produkter og/eller servicer tilbudt på webstedet www.sephora.dk og som, på baggrund af den pågældende enheds tidligere browsing, sandsynligvis kunne matche dine interessecentre. Dette gøres navnlig ved at:

    - tælle det samlede antal reklamer, som vi har vist på vores reklameplads, identificere disse reklamer, deres respektive antal visninger, antallet af brugere, som har klikket på hver reklame og, hvis det er relevant, brugernes efterfølgende aktiviteter på de sider, som reklamerne ledte hen til,

    - tilpasse reklameindholdet på Webstedet, såvel reklamepladsen som vores egne tilbud, til den enhed, du browser med, på baggrund af enhedens browsing på Webstedet eller på tredjepartswebsteder, de køb, du foretager og/eller de lokaliseringsdata (længde- og breddegrad), din enhed afsender (med dit forudgående samtykke),

    - for så vidt du har forsynet os med dine personoplysninger, herunder dine elektroniske kontaktoplysninger, i forbindelse med din registrering, din bestilling af, eller adgang til, en af vores servicer, og ved at associere denne data med browsing-oplysninger med henblik på for eks. at sende dig elektroniske reklamehenvendelser eller for, i rammerne af vores reklameplads på Webstedet, at vise dig individualiserede reklamer, der sandsynligvis kunne interessere dig;

    - sende dig elektroniske reklamehenvendelser, der passer til din brugerprofil.

    Hvordan indsamles informationen af reklame-cookies?

    Reklame-cookies lagres på brugerens enhed ved hjælp af sporingsteknologier iværksat af vores partnere. En såkaldt sporingsenhed indsættes på de besøgte sider eller direkte i de reklamer, der vises på Webstedet.

    Sporingsenheden vil automatisk sende information om indholdet af den besøgte side, eller om reklamen placeret på den besøgte side, til vores partnere. Denne information bliver så krydset med den ID, der er indeholdt i de cookies, som vores partnere har installeret på din enhed.

    Hvordan krydses informationen?

    Hvis du har en onlinekonto, et kundeklub-kort, eller når du foretager en bestilling, bliver de oplysninger, der indsamles via reklame-cookies på Webstedet eller på tredjepartswebsteder, krydset og kombineret med information om brugen af din konto eller af vores produkter og servicer med henblik på at oprette en brugerprofil for målrettet reklame og direkte markedsføring.

    Din profil bliver desuden beriget med information fra dine interaktioner med vores partnere eller andre udgivere, som er kunder af disse partnere. Forbindelser foretages også med data, som er indsamlet offline og lagret i vore kundestyringsredskab eller i systemer forvaltet af vores forretningspartnere (såsom kommunikationsagenturer, publikumsmålingsinstitutioner eller reklamebureauer specialiseret I målrettet reklame).

    Hvad er fordelen ved at blive vist reklamer, der er afstemt efter din browsing?

    Vi efterstræber at vise dig den mest relevante reklame overhovedet. Til det formål tillader brugen af cookies os i realtid at identificere hvilken reklame, vi bør vise på en given enhed, på baggrund af dens seneste navigation på et eller flere websteder eller applikationer. Din interesse for det reklameindhold, der vises på din enhed, når du besøger et websted, er ofte afgørende for, hvor mange reklameressourcer, der bliver tildelt et websted, hvortil adgangen tit er gratis for brugerne. Dette tillader os, såvel son tredjeparter, at vise reklamer, som matcher dine interesser, i stedet for reklamer, der ikke nødvendigvis appellerer til dig.

    Delings-cookies

    Vores websted indeholder cookies fra delingsknapper med links til Facebook, YouTube, Instagram og andre lignende sociale netværk, der gør det muligt for dig at dele Webstedets indhold med andre personer eller dele dine visninger eller meninger om Webstedets indhold med andre. Denne slags cookies gemmes direkte af de pågældende sociale netværk, hvilket navnlig er tilfældet med knapperne ”Synes godt om” og ”Del” på de sociale netværk Facebook og Instagram. Det sociale netværk, som tilbyder en sådan knap, er muligvis i stand til at identificere dig, selvom du ikke brugte den under dit besøg på Webstedet. Denne type applikationsknapper kan gøre det muligt for det sociale netværk at spore din browsing på Webstedet, alene fordi du var logget på det sociale netværk (åben session), mens du browsede Webstedet. Vi har ingen kontrol over de processer, sociale netværk anvender for at indsamle oplysninger om dine besøg af Webstedet og hvordan denne information kombineres med de personoplysninger, de sociale netværk selv besidder.

    Hvis du er logget på et socialt netværk, samtidig med at du browser vores websted, giver delingsknapperne dig mulighed for at forbinde det indhold, du ser, med din brugerkonto.

    Vi opfordrer dig til at læse pågældende sociale netværks´ politikker for databeskyttelse for at vide, hvordan de bruger de browser-oplysninger, de opnår via delingsknapperne, særligt hvad angår reklame.


    Liste over enheder, websteder og vejledninger i, hvordan man kan udøve sine rettigheder

    Frankrig
    Sephora SAS, ”société par actions simplifiée” (forenklet aktieselskab) med en kapital på 78.256.500 euro, registreret i handels- og selskabsregistret i Nanterre under nummeret B 393 712 286, og hvis hovedkvarter befinder sig på følgende adresse: 41, rue Ybry, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrig.

    http://www.sephora.fr Mobilt websted: m.sephora.fr
    Pr. post til følgende adresse: Sephora Customer Service, 41, rue Ybry, 92200 Neuilly-Sur-Seine, Frankrig eller pr. telefon fra kl. 9 til 20 fra mandag til lørdag på tlf.nr. +33(0)8.09.40.40.45 (gratis service + pris på opkaldet) Pr. e-mail ved at skrive til: serviceclients@sephora.fr.

    Danmark
    SEPHORA DANMARK ApS, CVR-registreret på 33863225 med kontor på Kongens Nytorv 26. 4, 1050 København K.

    www.sephora.dk
    Pr. telefon fra kl. 10 til 16 fra mandag til fredag på tlf.nr. +45 89 87 23 40 Pr. e-mail ved at skrive til: kundeservice@sephora.dk


    Senest ajourført den: 07/06/2018