Black Friday er d. 29.november 2020 på Sephora.dk og i alle vores butikker (dog ikke Magasin), hvor du kan opdage ekstraordinære rabatter på makeup, pleje og dufte. Her kan du se ugens tilbud:

BLACK FRIDAY SKØNHED

Dette er en reel mulighed for at lade dig lokke af kosmetikprodukter, der får dig til at drømme – uden dårlig samvittighed! Nyd 7 dage med uendelig shopping, uden at lave impulskøb, men snarere for at spare penge! Det er et perfekt tidspunkt at købe julegaver, og så er de med rabat!

BLACK FRIDAY MAKE-UP: Risiko for fristelser!

Der er så mange produkter på udsalg, at du vil have behov for tid til at fylde din kurv! Et lille venneråd angående Black Friday fredag den 29. november – overvej at tage fri på dagen! Dagens hovedpersoner vil klart være paletter med øjenmakeup. For ikke at nævne alt hvad ud har behov for til at forbedre din hudtone: base, concealer, anti-age correcting stick til poser under øjnene, foundation, pudder, blush og highlighter. Du vil også bemærke en regn af lave priser på børster til dine øjenbryn. De gode tilbud fortsætter med lipgloss og læbestift i lange baner. Hvilken beautista kan modstå alle disse kampagner? Børster og tilbehør er selvfølgelig også med i kampagnerne sammen med makeupfjernere, micellar vand og andre fugtgivende cremer. Fenty og Kat Von D, Too Faced, Benefit, Make Up For Ever og mange andre vil synge udsalgssangen sammen med Sephora Collection.