Black Friday er en amerikansk tradition, der omhandler udsalgsdagen, som finder sted dagen efter Thanksgiving. Dette er en vild fredag og Sephora benytter lejligheden til at tilbyde tusinder af produkter på udsalg. Så lad os mødes fredag d. 29. november, lørdag d. 30. november og søndag d. 1. december på Sephora.dk og i alle vores butikker, hvor du kan opdage ekstraordinære rabatter på makeup, tilbehør, pleje og dufte.

FÅ NYHEDER FRA SEPHORA
TILMELD

*Når du indtaster din e-mail her, bekræfter du, at du er over 18 år og gerne vil tilmelde dig nyhedsbrevet fra Sephora Scandinavia. Du giver hermed samtykke til at Sephora pr. e-mail må sende dig kundeklubinformationer, nyheder, tilbud og invitationer til events. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Du kan læse vilkår for, hvordan Sephora behandler personoplysninger og vores generelle vilkår og persondatapolitik her

BLACK FRIDAY SKØNHED

Dette er en reel mulighed for at lade dig lokke af kosmetikprodukter, der får dig til at drømme – uden dårlig samvittighed! Nyd 3 dage (med uendelig shopping, uden at lave impulskøb, men snarere for at spare penge!) Det er et perfekt tidspunkt at købe julegaver, og så er de med rabat! Store klassikere eller særlig plejeprodukter, luksusmærker og endda nye produkter er også med rabatter på Black Friday! Bemærk, at de fortsætter indtil mandag med Cyber Monday, hvor du kan nyde godt af lave priser uden at vente til januarudsalg og dykke ned i hjertet af skønhed, så er du klar til årets sidste fester!

BLACK FRIDAY PARFUMER: VANVITTIGE TILBUD

Årets bedste tid til gode tilbud kommer snart! Fredag den 29. november, i anledning af Black Friday Parfum, tilbyder Sephora dig en enorm mængde overraskelser og rabatter. Lad dig friste af produkter, som du vil give i gave til dig selv eller en anden, for at ændre din yndlingsparfume eller blot for at teste en nyhed. Blomsteraroma eller puddersødme, friskhed eller træagtige dufte, havbriser eller krydrede dufte – parfumen, som forfører dig, vil med garanti være fra Sephora! Blandt udvalget af parfumer til kvinder på tilbud finder du naturligvis Guerlain’s La Petite Robe Noire, La Vie est Belle af Lancôme og Black Opium af Yves Saint Laurent. Der vil også være en lang række æsker fra Gucci, Hugo Boss eller Armani. I anledning af disse tre dage Black Friday og hvad angår parfumer til herre, vil Sephora gøre sit bedste.

POPULÆRE PRODUKTER

BLACK FRIDAY MAKE-UP: Risiko for fristelser!

Der er så mange produkter på udsalg, at du vil have behov for tid til at fylde din kurv! Et lille venneråd angående Black Friday fredag den 29. november – overvej at tage fri på dagen! Dagens hovedpersoner vil klart være paletter med øjenmakeup. For ikke at nævne alt hvad ud har behov for til at forbedre din hudtone: base, concealer, anti-age correcting stick til poser under øjnene, foundation, pudder, blush og highlighter. Du vil også bemærke en regn af lave priser på børster til dine øjenbryn. De gode tilbud fortsætter med lipgloss og læbestift i lange baner. Hvilken beautista kan modstå alle disse kampagner? Børster og tilbehør er selvfølgelig også med i kampagnerne sammen med makeupfjernere, micellar vand og andre fugtgivende cremer. Fenty og Kat Von D, Too Faced, Benefit, Make Up For Ever og mange andre vil synge udsalgssangen sammen med Sephora Collection.