Volumizing Primer Volumizing Primer

Virtue Voluminizing Primer er en let spray formuleret til at opbygge volumen og skabe det perfekte ... Hjælp til gavekort?
5.0  (1)
Volumizing - Primer
319,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

493991
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Virtue Voluminizing Primer er en let spray formuleret til at opbygge volumen og skabe det perfekte fundament til at style.

  Denne volumegivende spray arbejder fra roden og vil skabe en frisure, der holder hele dagen. Vores unikke formel beskytter også mod varme stylingelementer og miljømæssig forurening. Fint og ødelagt hår er perfekt beskyttet takket være vores unikke og eksklusive protein, Alpha Keratin 60ku.
  Formuleret med vores revolutionerende Alpha Keratin 60ku®-protein. Denne styling spray giver dig mulighed for at skabe din drømmefrisure, uden at det klistrer eller efterlader rester i dit hår. Den giver fint eller fladt hår et før-styling boost, og med tiden vil keratinen efterlade håret skinnende. • Egnet til alle, der ønsker at forberede håret og bevare looket uden at tynge håret ned. Især godt for dem med fint eller fladt hår. • Sikker til farvebehandlet og kemisk behandlet hår GLUTENFRI. IKKE TESTET PÅ DYR.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Spray på vådt eller tørt hår, sektion for sektion, fra rødderne til midten af håret. Brug varme og style som sædvanligt for at opnå maksimal volumen og hold.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol Denat., Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Polyurethane-1, Alpha Keratin, Panthenol, Hydrolyzed Soy Protein, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

Virtue's grundlæggere troede intet kunne overraske dem - indtil de fandt Alpha Keratin 60ku, et transformerende protein, der skulle transformere hårplejeverdenen. Opdaget af Dr. Luke Burnett, en pensioneret amerikansk hærsoberst, der bruger keratin til at helbrede sår og genvinde væv, er Alpha Keratin 60ku etisk hentet fra menneskehår, så vores kroppe genkender det med det samme og bruger det som om det var vores eget