Full Dry Volume & Texture Spray Styling and finish spray travel size Full Dry Volume & Texture Spray Styling and finish spray travel size

Øg volumen, tekstur eller holdbarhed i enhver frisure, hvor som helst og når som helst med Living ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Full Dry Volume & Texture Spray - Styling and finish spray travel size
98,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

588524
NYHED
 • tab description Beskrivelse

  Øg volumen, tekstur eller holdbarhed i enhver frisure, hvor som helst og når som helst med Living Proof Full Dry Volume & Texture Spray.
  Med øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater med blot et par hurtige sprays kan du øge volumen i en spændstig blowout, sikre en ubesværet hestehale med skridsikkert hold, eller give en kraftig fletning en masse tekstur. Det er som en forsikring for din frisure.
  Denne spray er nu formuleret med varmebeskyttelse op til 410°F/210°C og en opdateret ventil, der giver en blødere og mere kontrolleret spray, så du har kontrollen og får volumen og struktur præcis der, hvor du ønsker det.

 • tab tips Anvendelse
  FØR HVER SPRAY, Ryst beholderen godt. - Hold beholderen 10-15 cm væk fra tørt hår.
  - Løft en sektion af håret, og påfør fra rod til spids.
  - Ryst håret med fingrene.
  - Gentag, indtil den ønskede style er opnået, og ryst beholderen mellem hver spray.
  - Spray på færdige frisurer for ekstra struktur og hold. Tips & Tricks: Vip hovedet sidelæns eller på hovedet og spray produktet i små doser i længderne for mere tekstur.
 • tab composition Stjerne ingredienser
  Volumizing + Texturing Molekyle: Øger mellemrummet mellem de enkelte hårfibre for langvarig volumen og tekstur, der ikke tynger håret.

  Blanding af mikroporøse mineraler og enzymatisk modificeret stivelse: Giver håret en gennemlevet tekstur, mens det absorberer let olie for at forlænge dit looks levetid.

  Hydrofobiske harpikser: Giver øjeblikkeligt, opbyggeligt og blødt hold, der holder - selv ved høj luftfugtighed.
 • tab ingredients Ingredienser
  Dimethyl Ether, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Calcium Sodium Borosilicate, Water/Aqua/Eau, Cyclodextrin, Zeolite, Fragrance (Parfum), Ethylcellulose, Propylene Glycol Dibenzoate, Aminomethyl Propanol, Ammonium Glycyrrhizate, Linalool, Citronellol, Citral, Limonene.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

I 2005 slog et fantastisk team af forskere og frisører sig sammen for at skabe en revolutionerende vision om videnskabelig baseret hårpleje. I dag repræsenterer Living Proof. videnskab i praksis: Vi er på forkant med videnskabelig innovation og leverer banebrydende resultater til alle hårtyper.