Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment

0 Anmeldelser
Vital Perfection - Intensive WrinkleSpot Treatment
Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment er designet til at målrette selv de mest markante ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
859,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
542278
 • tab description Beskrivelse

  Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment er designet til at målrette selv de mest markante synlige tegn på ældning og arbejder for at fremme et mere jævnt og ungdommeligt udseende.

  Shiseidos kraftfulde dobbeltvirkende behandling bruger banebrydende ReNeura Technology ++, der er designet til at imødegå en voksende bekymring blandt kvinder i 30'erne, der føler, at deres hud bliver mere og mere ufølsom over for hudpleje.

  Formlen virker til at stimulere hudens sansereceptorer for at forbedre sensoriske receptorsignaler, hvilket understøtter hudens evne til at overføre information. Inspireret af neurovidenskabelig forskning arbejder teknologien for at vække berøringsstyrken for at øge hudens modtagelighed for hudplejeprodukter.

  Formlen anvender også koncentreret retinol til at udglatte og overflade overfladen. A-vitamin forbedrer rynkernes udseende ved at opretholde en sund hudomsætning for ungdommelighed og udstråling.

  Et hydratiserende kompleks giver op til 48 timers fugt, hvilket hjælper med at holde huden fyldig og beskyttet.

  Målret selv de dybeste rynker og mørke pletter med denne potente anti-aging formel. Behandlingen hjælper med at reducere forekomsten af ??rynker, smilelinjer og mørke pletter for at fremme et mere jævnt syn.

 • tab tips Anvendelse
  TRIN 1: Øjenområdet
  - Med begge hænders midterste og ringfinger stryges cremen forsigtigt langs den nederste del af øjnene, fra de indre hjørner til de ydre hjørner.
  - Med den ene hånd strækkes kragefødderne forsigtigt fladt ud med den anden hånd. Med den anden hånds langfinger påføres cremen i op- og nedadgående bevægelser.

  TRIN2: Mundområdet
  - Med begge hænders mellem- og ringfinger strækkes smilerynker og huden omkring munden forsigtigt til hver side, og cremen blandes ind i huden.

  TRIN 3: Område med mørke pletter
  - Med begge hænders midterste fingre stryges cremen forsigtigt ud på huden i cirkulære bevægelser.

  TRIN 4: Området omkring halsen
  - Løft hagen for at strække halsrynkerne ud. Stryg cremen ud over området.
  - Med højre hånd stryges cremen forsigtigt ud over venstre side af halsen fra bunden og opefter. Gentag på højre side med venstre hånd.

  2. Rynkeløftende smiløvelse
  - Smil bredt, så mundvigene vender opad, og dine tænder kommer til syne.
  - Mens du stadig smiler, løfter du langsomt hovedet op, og hold det i 10 sekunder.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  WATER(AQUA/EAU),PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE,DIPROPYLENE GLYCOL,HYDROGENATED POLYDECENE,GLYCERIN,BETAINE,BEHENYL ALCOHOL,DIMETHICONE,POTASSIUM METHOXYSALICYLATE,PETROLATUM,HYDROGENATED PALM OIL,STEARYL ALCOHOL,MALTITOL,BEHENETH-20,ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL,PHENOXYETHANOL,BUTYLENE GLYCOL,ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL,COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA).""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomhed globalt. Shiseodo mener, at skønhed er også respekt for naturen, klimaet, lyset, alle fem sanser og de mange detaljer i selve livet.