Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment SHISEIDO

Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment er designet til at målrette selv de mest markante ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product
810,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

542278
 • tab description Detaljer

  Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment er designet til at målrette selv de mest markante synlige tegn på ældning og arbejder for at fremme et mere jævnt og ungdommeligt udseende.

  Shiseidos kraftfulde dobbeltvirkende behandling bruger banebrydende ReNeura Technology ++, der er designet til at imødegå en voksende bekymring blandt kvinder i 30'erne, der føler, at deres hud bliver mere og mere ufølsom over for hudpleje.

  Formlen virker til at stimulere hudens sansereceptorer for at forbedre sensoriske receptorsignaler, hvilket understøtter hudens evne til at overføre information. Inspireret af neurovidenskabelig forskning arbejder teknologien for at vække berøringsstyrken for at øge hudens modtagelighed for hudplejeprodukter.

  Formlen anvender også koncentreret retinol til at udglatte og overflade overfladen. A-vitamin forbedrer rynkernes udseende ved at opretholde en sund hudomsætning for ungdommelighed og udstråling.

  Et hydratiserende kompleks giver op til 48 timers fugt, hvilket hjælper med at holde huden fyldig og beskyttet.

  Målret selv de dybeste rynker og mørke pletter med denne potente anti-aging formel. Behandlingen hjælper med at reducere forekomsten af ??rynker, smilelinjer og mørke pletter for at fremme et mere jævnt syn.

 • tab ingredients Ingredienser
  WATER(AQUA/EAU),PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE,DIPROPYLENE GLYCOL,HYDROGENATED POLYDECENE,GLYCERIN,BETAINE,BEHENYL ALCOHOL,DIMETHICONE,POTASSIUM METHOXYSALICYLATE,PETROLATUM,HYDROGENATED PALM OIL,STEARYL ALCOHOL,MALTITOL,BEHENETH-20,ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL,PHENOXYETHANOL,BUTYLENE GLYCOL,ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL,COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA).""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomhed globalt. Shiseodo mener, at skønhed er også respekt for naturen, klimaet, lyset, alle fem sanser og de mange detaljer i selve livet.