Velvet Lip Perfector

0 anmeldelser
Velvet Lip Perfector
159,00 KR (1)
Velvet Lip Perfector, (som er en mat version af den ikoniske Natural Lip Perfector), farver læberne ... Læs mere

159,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
514129
 • tab description Beskrivelse

  Velvet Lip Perfector, (som er en mat version af den ikoniske Natural Lip Perfector), farver læberne med en intens nuance og giver en pudderagtig fløjlsagtig makeup med en blød sløret effekt. Den cremede konsistens smelter ind i læberne og giver fugt i timevis og efterlader læberne bløde og glatte. Den bløde applikator er designet til at følge dine læbers kontur og give den perfekte mængde for at opnå en jævn finish. Indeholder shea butter (nærer, fugter og beskytter).

 • tab tips Anvendelse
  Tryk tuben let sammen og påfør den direkte på læberne.
 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

 • tab ingredients Ingredienser
  INGREDIENTS : DIMETHICONE. METHYL TRIMETHICONE. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER. DIISOSTEARYL MALATE. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. ISODODECANE. 1,2-HEXANEDIOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CI 77491/IRON OXIDES. CI 77499/IRON OXIDES. DISTEARDIMONIUM HECTORITE. PHENOXYETHANOL. CI 77492/IRON OXIDES. PEG-10 DIMETHICONE. TOCOPHERYL ACETATE. PROPYLENE CARBONATE. TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE [STM3678A/01]""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Clarins blev grundlagt i 1954 af Jacques Courtin-Clarins ud fra to principper: lytte til kvinders behov og kærlighed til naturen.
Kvinder: forstå deres behov og skabe smukke løsninger.
Naturen: fordi den inspirerer vores forskning, sætter gang i innovationen og giver os plantebaserede ingredienser, der gør vores formler kvalitative og effektive.
Det er de samme principper, der vejleder os i dag. De er overleveret fra den ene generation til den næste, hvilket gør Clarins til en miljøvenlig virksomhed, med en mission og drevet af en langsigtet vision om at gøre mere, gøre det bedre og nyde at gøre det.