The Muse Eau de Parfum The Muse Eau de Parfum

Den populære The Muse Eau de Parfum. Gennem hele mit voksenliv har jeg haft mulighed for at være ... Læs mere
0 Meddelelse
The Muse - Eau de Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

399,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

571675
NYHED
 • tab description Beskrivelse

  Den populære The Muse Eau de Parfum.
  Gennem hele mit voksenliv har jeg haft mulighed for at være tæt på den mest inspirerende kvinde i mit liv min kone, min bedste ven og min soulmate. Hun er min værste kritiker, og den person, der har lært mig om livet at være tolerant, at være ydmyg og aldrig at give op. The Muse er dedikeret til hende, og til dem, der gerne vil føle det, jeg føler, når jeg er tæt på hende hendes blide smil, varmen i hendes øjne, og følelsen af at være elsket uendeligt højt.

  Denne parfume har været under udvikling i mange år, da mine følelser omkring THE MUSE, som jeg har været forelsket i, i 30 år, har været svære at indkapsle i en flakon.

  The Muse har ingen top-, hjerte- eller bundnoter den fremkalder blot en uskyldig, ren og varm fornemmelse. Intentionen er ikke at afsløre en kvindes hemmeligheder, men kun dele det reneste og mest ægte i verden kærlighed. En følelse, der findes dybt inde i din sjæl.

  "The Muse er dedikeret til min kone, såvel som til selve livet. For som jeg ser det, virker livet meningsløst, hvis du ikke har elsket."
  - Zarko Ahlmann Pavlov

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 136ms
  • reviews, product

Zarkoperfume parfumer er 100% håndlavet i Danmark på eget laboratorium. Mesterværket Molecule 234.38 er komponeret på selve vægten af moleculer og hvordan de påvirker hinanden kontra kulde, varme og specielt det miljø man befinder sig i. Duften har en lang levetid og udvikler og trækker sig sammen hele tiden.