The Body - Self Tan Drops

4.3 169 anmeldelser
The Body - Self Tan Drops
439,00 KR (1)
Find din indre bronzegudinde frem med Tan-Luxe The Body Illuminating Self-Tan Drops; en flaske med ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

439,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
527534
 • tab description Beskrivelse

  Find din indre bronzegudinde frem med Tan-Luxe The Body Illuminating Self-Tan Drops; en flaske med serum, der fremmer din glød, og som virker i synergi med din sædvanlige kropsplejerutine. Den er designet til at blive tilføjet til dine bedste fugtighedscremer, lotions og olier for en solkysset lys hud, der kan tilpasses.

  Denne tonende formular er fyldt med opstrammende fordele takket være et stimulerende, koffeinholdigt Cellutone-kompleks, som virker ved at opstramme huden sammen med de hydrerende egenskaber fra hindbærkerneolie, E-vitamin og aloe vera. Formlen virker ved at gøre en ujævn hudtone ensartet og reducere rødme. Disse dråber udvikler sig gradvist til en naturlig, stribefri glød på kun 2-4 timer og er et meget mere sikkert alternativ til skadelige solstråler. De er indkapslet i en glasflaske med en pipettedispenser øverst for ultimativ kontrol og problemfri påføring, hvilket giver dig ungdommelig gylden hud, hvor du bare skal påføre en dråbe, blande og gløde.

 • tab tips Anvendelse
  Bland 1-12 dråber i din fugtighedscreme, lotion eller olie til kroppen i håndfladen, og påfør dem derefter jævnt på kroppen.
  Vask hænderne grundigt efter påføring.
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA (EAU), DIHYDROXYACETONE, ALCOOL DENAT. (ALCOOL SD 40-B), GLYCERINE, HUILE DE GRAINES DE RUBUS IDAEUS (FRAMBOISE), JUS DE FEUILLES D'ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA), POLYSORBATE 80, ERYTHRULOSE, CARAMEL, GOMME XANTHANE, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, SALICYLATE DE BENZYLE, LECITHINE, CAFEINE, ACETATE DE TOCOPHERYLE (ACETATE DE VITAMIN E), PALMITOYLCARNITINE, HYDROXYDE DE SODIUM, ACIDE BENZOÏQUE, PHENOXYETHANOL, ACIDE DEHYDROACETIQUE

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
Tan-Luxe er et brand, som består af self-tannning produkter til både ansigt og krop. Produkterne er udviklet til at give en naturlig glød og farve uden striber eller lugt..