Super Glow SPF30 Gradual Tanning Serum

0 Anmeldelser
Super Glow SPF30 - Gradual Tanning Serum
For første gang nogensinde har vi kombineret hyaluronsyre, superfood-ingredienser og en gradvis ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
419,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
547934
 • tab description Beskrivelse

  For første gang nogensinde har vi kombineret hyaluronsyre, superfood-ingredienser og en gradvis selvbruner med et bredt spektrum SPF 30 til SUPER-smart solbeskyttelse, der også giver GLOW. Dette innovative, anti-aging serum med SPF 30, giver beskyttelse mod UVA/UVB-stråler, samtidig med at det beskytter mod de skadelige virkninger af blåt lys. SPF er et kemisk kompleks af 4 SPF -midler (Avobenzone 3%, Homosalate 8%, Octisalate 3%, Octocrylene 8%) og er fri for mineralolier og silikoner.

  Let og ikke-fedtet, smelter ind i huden uden at efterlade en hvid film, der ellers typisk ses når der påføres SPF. Som en luksus multifunktionsprimer efterlades huden med en naturlig fløjlsagtig finish.

  Forstærket med hyaluronsyre, et fugtighedsbevarende middel kendt for sin evne til at levere fugt, fungerer dette naturligt forekommende molekyle som en magnet til fugtighed og holder op til 1.000x sin vægt i vand. Det leverer fugt hele dagen og giver et dewy, fyldigt udseende.

  Vores unikke kompleks af antioxidantrige superfoods som hindbærfrø, kokos- og avocadoolier arbejder for yderligere at begrænse virkningen af ​​daglige miljø påvirkning, samtidig med at den lysner og nærer huden.

  Med den helt rigtige procent af tanning aktiver (4% DHA) til daglig brug hjælper dette superserum også med at udjævne hudtonen.

  Vi har været rene fra starten - ingen oxybenzon, octinoxat, parabener eller 100’er af andre ingredienser på vores no -liste. Plus, Super Glow SPF 30 er reef safe.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør 12 dråber af vores Super Glow SPF (en halv teske) på ansigt, hals og dekolletér dagligt, massér ind i huden med cirkulære bevægelser, undgå øjnene. Brug Super Glow SPF som det sidste trin i din hudpleje, 15 minutter før sol eksponering. Påfør regelmæssigt for at opretholde beskyttelse og glød.

  Bemærk, at Super Glow SPF 30 ikke er vandfast. Vi anbefaler, at du bruger en vandfast solcreme, når du svømmer eller sveder. Husk altid at vaske dine hænder efter påføring.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA/EAU, HOMOSALATE, OCTOCRYLÈNE, DIHYDROXYACÉTONE, BUTYLOCTYLSALICYLATE, BUTYLMÉTHOXYDIBENZOYLMÉTHANE, ÉTHYLHEXYL SALICYLATE, HUILE D'ARGAN, PROPYLÈNE GLYCOL, ACÉTATE DE TOCOPHÉRYLE, LAURATE DE POLYGLYCÉRYL-10, PEG-8 STÉARATE, STÉARATE DE GLYCÉRYLE, ÉRYTHRULOSE, PHÉNOXYÉTHANOL, ACIDE HYALURONIQUE, JUS DE FEUILLE D'ALOE BARBADENSIS, HUILE DE COCOS NUCIFERA (NOIX DE COCO), HUILE DE PERSEA GRATISSIMA (AVOCAT), HUILE DE PÉPINS DE RUBUS IDAEUS (FRAMBOISE), HUILE DE FÈVES DE THEABROMA CACAO (CACAO), HUILE DE GRAINES DE SALVIA HISPANICA, EXTRAIT DE RACINE DE BETA VULGARIS (BETTERAVE), EXTRAIT DE FEUILLE DE BRASSICA OLERACEA ACEPHALA, EXTRAIT DE FRUIT/FEUILLE DE VACCINIUM MYRTILLUS, ALCOOL CÉTÉARYLIQUE, 1,2-HEXANÉDIOL, FRAGRANCE/PARFUM, FRUCTOSE, OLÉATE DE SORBITANE, GOMME XANTHANE, GLYCÉRINE, BISABOLOL, ÉTHYLHEXYLGLYCÉRINE, EXTRAIT DE RACINE DE WITHANIA SOMNIFERA, ACIDE CITRIQUE, FILTRAT DE FERMENT DE RACINE DE LEUCONOSTOQUE/RADIS, SORBATE DE POTASSIUM, TOCOPHÉROL, ROUGE 33 (CI 17200), GOMME-4 BIOSACCHARIDE, BENZOATE DE SODIUM, IONONE D'ALPHA-ISOMÉTHYLE, SALICYLATE DE BENZYLE, BUTYLPHÉNYL MÉTHYLPROPIONAL, GÉRANIOL, HÉXY CINNAMAL, LIMONÈNE

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
Tan-Luxe er et brand, som består af self-tannning produkter til både ansigt og krop. Produkterne er udviklet til at give en naturlig glød og farve uden striber eller lugt..