Super Glow Serum Gradual Tanning Serum TAN LUXE

Super Glow er verdens første hyaluron, superfood, selvbruner serum. Kombinerer både hyaluronsyre og ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
379,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

527543

*Gælder til og med den 13 januar eller så længe lager haves. Kun online. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Hvis den ikke vises i din kurv er den desværre udsolgt.

 • tab description Detaljer

  Super Glow er verdens første hyaluron, superfood, selvbruner serum. Kombinerer både hyaluronsyre og natriumhyaluronat med ekstremt lav molekylvægt for at opnå fugt, der binder sig til over flere lag af huden. Dette giver en langvarig hydrering med flere på niveauer..

  Med den helt rigtige procentdel af tanning actives (4% DHA) til daglig brug. Udvundet af eksklusiv rapsolie dyrket i Frankrig, plus syv antioxidantrige superfoods.

 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA (EAU), GLYCERINE, DIHYDROXYACETONE, FIBRES DE GRAINES DE SOJA HYDROLYSEES, ACIDE HYALURONIQUE, EXTRAIT DE RACINE DE BETA VULGARIS (BETTERAVE), EXTRAIT DE FEUILLE DE BRASSICA OLERACEA ACEPHALA (CHOU FRISE), HYALURONATE DE SODIUM, HUILE DE GRAINES DE RUBUS IDAEUS (FRAMBOISE), HUILE DE COCOS NUCIFERA (NOIX DE COCO), HUILE DE PERSEA GRATISSIMA (AVOCAT), HUILE DE GRAINE DE SALVIA HISPANICA (CHIA), EXTRAIT DE FRUIT DE VACCINIUM MYRTILLUS (MYRTE), EXTRAIT DE FEVES DE THEOBROMA CACAO (CACAO), JUS DE FEUILLES D'ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA), ACETATE DE TOCOPHERYLE (ACETATE DE VITAMINE E), ACIDE ASCORBIQUE, ACETATE DE RETINYLE, ERYTHRULOSE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYACRYLAMIDE, ISOPARAFFINE C13-14, COPOLYMERE D'ACRYLATE DE GLYCERYLE/ACIDE ACRYLIQUE, POLYMERE CROISE DE DIMETHICONE, DIMETHICONE, POLYMERE CROISE PVM/MA, LAURETH-7, LAURETH-23, LAURETH-4, GOMME XANTHANE, GOMME DE SCLEROTIUM, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERINE, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, GERANIOL, HEXYL-CINNAMALDEHYDE, SALICYLATE DE BENZYLE, TETRASODIUM EDTA, ACIDE CITRIQUE, PHENOXYETHANOL, TRIETHYLENE GLYCOL, SORBATE DE POTASSIUM, CI 17200 (D&C ROUGE NO. 33)""
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product
Tan-Luxe er et brand, som består af self-tannning produkter til både ansigt og krop. Produkterne er udviklet til at give en naturlig glød og farve uden striber eller lugt..