Super Eye Serum Super Eye Serum

Verso Super Eye Serum er et let øjenserum, som modvirker alderstegn og giver energi til trætte øjne ... Læs mere
0 Meddelelse
Super Eye Serum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

389,00 KR 272,30 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

320904
3 FOR 2
- 30%

*Gælder til og med den 29. januar. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for Click & Collect. Vær opmærksom på, at nogle produkter kun er tilgængelige online, og at sortimentet i butikkerne kan variere.

*Gælder til og med den 29. januar. Gælder ikke for Click & Collect. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Verso Super Eye Serum er et let øjenserum, som modvirker alderstegn og giver energi til trætte øjne takket være det effektive retinol 8. Retinol 8 er et stabiliseret A-vitaminkompleks, der er otte gange så effektivt som almindeligt retinol og skaber halvt så meget irritation. Det sætter gang i huden og gør huden synligt yngre ved at booste hudens naturlige produktion af kollagen. Verso Super Eye Serum indeholder også særlige peptider som mindsker hævelse og modvirker mørke rander under øjnene og er samtidig skånsom mod den sensitiv hud rundt om øjnene.

 • tab tips Anvendelse
  Anvendes på afrenset hud
  Duppes forsigtigt på huden under øjnene og brynene med ringfingrene, begynd i øjenkrogen og fortsæt udad
  Undgå påføring for tæt på selve øjnene
  Afslut med en øjencreme
  Optrap langsomt brugen af dette serum, begyndende med hver 3. aften de første 2-3 uger
  Bruges morgen og aften efter tilvænning
  På grund af den aktive formel, kan der opstå en let, prikkende fornemmelse i huden efter påføring, hvilket er helt normalt.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA, GLYCERIN, SQUALANE, DIETHYLHEXYL CARBONATE, HEPTYL UNDECYLENATE, DIMETHICONE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, TETRAHYDRODIFERULOYLMETHANE, PARFUM, CANOLA OIL, HESPERIDIN METHYL CHALCONE, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, STEARETH-20, RETINYL RETINOATE, SODIUM CITRATE, POTASSIUM SORBATE, DIPEPTIDE-2, CITRIC ACID, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
HUDPLEJE GJORT NEMT Verso findes for at tilføje lidt lethed til hverdagen. Etableret i Stockholm i 2013, Versos mission er at forenkle din daglige hudplejerutine ved at tilbyde højtydende, brugervenlige nødvendigheder til langvarig hudskønhed og sundhed. Videnskabeligt valideret målretter hvert produkt mod et specifikt problemområde og gør dig klar til at møde din dag på ingen tid.