Sunnyside C Glow Serum Sunnyside C Glow Serum

Træt, kedelig, ujævn hudstruktur og -tone, fine linjer og skader fra ydre påvirkninger er alle en ... Læs mere
0 Meddelelse
Sunnyside C Glow Serum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

489,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

570409
 • tab description Beskrivelse

  Træt, kedelig, ujævn hudstruktur og -tone, fine linjer og skader fra ydre påvirkninger er alle en del af det arbejde, som Sunnyside udfører, når den går i gang med at reparere og forny din hud. Tænk på det som et vendepunkt for din hud!

  PORE CONFESSION: Du behøver ikke at perfektionere dit pokerface, hvis du kan perfektionere din hud.
  FORDELE:
  Denne formel udjævner din generelle hudtone og giver din pigmentering en enkeltbillet til et andet sted end din hud.
  Vi har sammensat et A-lag af aktive ingredienser, der forvandler dine celler til små kraftværker, som opretholder en sund og stærk hudbarriere.
  Den fleksible geltekstur i denne serum får huden til at stråle og føles fugtet

 • tab tips Anvendelse
  ANVENDELSE: Påfør en hel dråbe over hele ansigtet efter rensning og toning. Følg op med en fugtighedscreme.
 • tab composition Stjerne ingredienser
  15% Vitamin C Combo: Livet er uforudsigeligt i sig selv, så derfor introducerer vi ikke en ustabil form for C-vitamin til ansigtet! etrahexyldecyl ascorbat og 3-0-Ethyl-L-Ascorbinsyre er lige så effektive og stabile som det er svært at udtale navnet (altså meget stabile),

  3%. Tranexamsyre: "Tre er en trylleformular", og for tranexamsyre synes det at være den magiske (aka videnskabeligt dokumenterede) procentdel, hvor denne syre effektivt afbryder to hudveje, der fører til misfarvning, når den bruges sammen med C-vitamin.
  2%. Niacinamid: Også kendt som vitamin B3. Niacinamid reparerer miljø- og UV-skader og polerer samtidig hudens tone og træthed op. Den kan også reducere store porer. Teknisk set er der intet, der kan reducere porerne (undskyld), men tænk på Niacinamid som en teknik, der genopretter dine porer i ansigtet.

  2% MossCellTec: Denne aktive ingrediens kommer fra bioteknologisk fremstillet mos. Ja, det er en supermos, der vokser i laboratorier for at opnå det, den er bedst til: at overleve og trives i alle vejrforhold. MossCellTec er rettet mod kernen af en hudcelle, som indeholder din DNA-programmering (også kaldet din "manual for sund hud") og styrker den til at forsvare dig mod miljømæssige stressfaktorer, klimaændringer og fugttab, så den kan give dig elastisk hud på to uger (to uger! ).

  Mushroom Medley: Svampe er virkelig smarte organismer, og de kan også gøre imponerende ting for din hud. Snesvampe (Tremella) kan indeholde op til 500 gange deres egen vægt i vand og giver dyb fugt til din hudbarriere. Chagas-svampens antioxidante enzymer gør det samme, men beskytter også mod inflammation, der kan ødelægge din hudbarriere.

  Glutathion: Denne potente antioxidant findes naturligt i vores krop og holder cellerne i topform ved at øge energien og holde dem fri for giftstoffer og frie radikaler. Den reparerer celleskader, pigmentering, inflammation og efterlader huden lysere og glattere.

  65% blødgørende base: giver din hud følelsen af at "jeg drikker 8 glas vand dagligt". Aloe Vera, jojoba- og vindruekerneolie gør dette serum dybt nærende og fugtgivende med en geltekstur, der let trænger ind i huden. Du kan næsten springe en fugtighedscreme over, men vi lader dig selv træffe den beslutning!
 • tab ingredients Ingredienser
  ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA, CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, TRANEXAMIC ACID, CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, ISOMALT, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, GLUTATHIONE TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT, INONOTUS OBLIQUUS (MUSH- ROOM) EXTRACT, SODIUM PCA, TOCOPHEROL, WATER (AQUA) (EAU), CITRIC ACID, CETYL ALCOHOL, PHYTOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DEHYDROACETIC ACID, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, MALTODEXTRIN, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Hjernen i Holifrogs forretning er holistisk-funktionel hudpleje, der overvejer konvergensen mellem hud, sundhed og funktion. Din hud er forbundet med resten af din krop og er med dig resten af dit liv. Den måde, du behandler din krop på, påvirker hvordan din hud ser ud, føles og fungerer, nu og senere. ”Frøen” i HoliFrog er et nik til vores hudfilosofi: frøer har en så gennemtrængelig hud, at de let absorberer alt hvad de kommer i kontakt med hvilket gør at deres hud optager næringsstoffer og tåler derfor ingen skadelige stoffer. Vi sørger for, at din hudplejerutine giver din hud de bedste ingredienser. Resten er op til dig.