Stronger With You Intensely Eau De Parfum Stronger With You Intensely Eau De Parfum

Emporio Armani Stronger With You Intensely. Opdag det nye kapitel af YOU, en moderne duftsaga fra ... Læs mere
0 Meddelelse
Stronger With You Intensely - Eau De Parfum
 • 30 ml
  429.00 KR 343.20 KR
  1.430,00 KR / 100ml
 • 50 ml
  599.00 KR 479.20 KR
  1.198,00 KR / 100ml
  Ikke på lager
429,00 KR 343,20 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

462048
- 20%

*Gælder til og med søndag 27. november. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Udvalget af bestseller sortimentet online og i butikkerne kan variere.

 • tab description Beskrivelse

  Emporio Armani Stronger With You Intensely.

  Opdag det nye kapitel af YOU, en moderne duftsaga fra Giorgio Armani Stronger With You Intensely fanger kærlighedens intense og dristige facetter.
  En endnu stærkere, intens duft med livlige kastanjenoter og træakkorder som bundnote og dristig lyserød peber som topnote.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser

  ALCOHOL, PARFUM, FRAGRANCE, AQUA, WATER, COUMARIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LIMONENE, ISOEUGENOL, LINALOOL, EUGENOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, CINNAMAL, CI 14700, RED 4, CI 15510, ORANGE 4, GERANIOL, METHYL-2-OCTYNOATE, CI 60730, EXT. VIOLET 2, CI 42090, BLUE 1 Code F.I.L B225816/2

  ""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Top - Lyserød peber
  Hjerte - Kanel & karamel
  Bund - Vanilje & kastanje
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.