Spririt of the Brave Eau de Toilette DIESEL

NEYMAR JR. x DIESEL PARFUMS SPIRIT OF THE BRAVE er et ekko af og genopfinder DIESELs ikoniske ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
529,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

479325
 • tab description Detaljer

  NEYMAR JR. x DIESEL PARFUMS SPIRIT OF THE BRAVE er et ekko af og genopfinder DIESELs ikoniske herreparfume: ONLY THE BRAVE. Et nyt navn, der afspejler et nyt billede af modighed for en positiv og ukonventionel mand, ligesom medskaberen NEYMAR JR.

  Historien om #SPIRITOFTHEBRAVE er en eau de toilette til mænd, der inviterer dig til at tackle enhver udfordring med optimisme. Du vil stå på mål i enhver situation og lege med din frygt. Den karakteristiske, virile DIESEL næve-flaske har hentet inspiration fra en af NEYMARs mest ikoniske og kraftfulde tatoveringer (løven på hans hånd) i sofistikerede Black & Gold-farver.

  Duftnoterne i #SPIRITOFTHEBRAVE omskriver maskulinitetens koder med en moderne, sofistikeret kant i en duft drevet af eksplosive kontraster: en frisk, plantebaseret akkord underbygget af en kraftfuld, sensuel træagtig duft. Sportsmand, fodboldfan, gamer, modeelsker, SPIRIT OF THE BRAVE er en moderne og sensuel duft til alle, der ikke er bange for at se deres frygt i øjnene.

  Top noter : Bergamot, Galbanum, Mugwort
  Hjertenoter: Cypress, Klarsalvie, Elemi
  Basisnoter: Tonka bønne, Labdanum, Balsam gran

 • tab tips Brugsanvisning
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  875907 06 - INGREDIENTS: ALCOHOL - PARFUM / FRAGRANCE - AQUA / WATER - LIMONENE - LINALOOL - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - BENZYL SALICYLATE - ALPHA-ISOMETHYL IONONE - BENZYL ALCOHOL - CITRONELLOL - COUMARIN - CITRAL - GERANIOL (F.I.L. B228341/1)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Olfaktoriske point
  Topnote: Bergamot, Galbanum
  Bundnote: Tonka Bean
  Hjerte note: Cypress
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

DIESEL er et sexet og nyskabende brand, der med modige og flabede initiativer appellerer til unge af alder og sind i hele verden. Livsstilsikonet DIESEL står for kreativitet, kvalitet og innovation.