Sound of the Brave Eau de Toilette Sound of the Brave Eau de Toilette

The Brave parfumer er lavet til dem, der lever modigt, kæmper for deres drømme, når deres mål gennem ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Sound of the Brave - Eau de Toilette
 • 35 ml
  370.00 KR
  1.057,14 KR / 100ml
 • 50 ml
  440.00 KR 264.00 KR
  880,00 KR / 100ml
 • 75 ml
  545.00 KR
  726,67 KR / 100ml
370,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

552650
 • tab description Beskrivelse

  The Brave parfumer er lavet til dem, der lever modigt, kæmper for deres drømme, når deres mål gennem beslutsomhed og aldrig giver op.

  Sound of the Brave er den nyeste Brave duft fra Diesel, en duft til en inspirerende leder, der handler for forandring. Dens symbolske flaske, en sammenbundet elektrisk blå knytnæve, formidler de modige værdier: selvpræstation, styrke og selvtillid.

  Sound of the Brave er en Eau de Toilette komponeret som et musikspor: hjertet af dens komposition er en vibrerende unik Bison Grass-akkord, samt et ekko af forfriskende krydderier og sensualiseres af varme ravskove.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL, AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, CITRAL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ISOEUGENOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 42090 / BLUE 1

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Note de tête : Forfriskende krydderier
  Note de fond : Varme ravfarvede træer og Moskus
  Note de coeur : Bisongræs-akkord
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

DIESEL er et sexet og nyskabende brand, der med modige og flabede initiativer appellerer til unge af alder og sind i hele verden. Livsstilsikonet DIESEL står for kreativitet, kvalitet og innovation.