Sole di Positano Acqua Eau de Parfum TOM FORD

Strålende, sollys og indbydende, den spændende nye duft fra Acqua Collectionen fremkalder den dr ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
859,00 KR
Produktdetaljer

Hjemme levering billede Levering til bopæl IKKE PÅ LAGER

Return = Retur Nem returnering

Sikker betaling billede Sikker betaling

482588
 • tab description Detaljer

  Strålende, sollys og indbydende, den spændende nye duft fra Acqua Collectionen fremkalder den drømmeagtige glans fra den italienske kyst med forfriskende lethed. En mesterlig blanding af italiensk bergamot, petitgrain bigarade, citron og mandarin skinner med den skarpe kontrast af shiso-blad, der afspejler den soloplagte livskraft, der fremkalder kystparadiset.

  - Flasken er en frostet version af Sole diPositano's aqua tourmaline glasflaske. Den har et blankt stemplet med guldfarvet bogstaver og et guldfarvet TOM FORD-logo på hætten.
  - Flasken er pakket i en hvid krydset ruge karton.
  - "Acqua fanger et endnu lettere og mousserende udtryk af Positanos drømmelignende skønhed." - TOM FORD

 • tab tips Brugsanvisning
  - Parfume forstærkes af din egen krops varme. Påfør derfor på knæene og albuernes folder for en længerevarende, stærkere duft.
  - Når du har påført, skal du undgå at gnide eller dybe huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at slides hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duft på dine håndled, skal du sørge for at anvende igen efter hyppig håndvask, da dette har en tendens til at skylle duften.
  - Udskift duft efter 12 måneder. Udløbne parfumer mere end et år gammel mister integriteten af den originale duft.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol Denat., Water\Aqua\Eau, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Farnesol, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Tocopherol, Bht.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

Tom Ford Beauty Collection er Tom Fords garderobe af overdådig kosmetik og unikke dufte. Den er designet med det formål at skabe fortryllende, feminin glamour og gennemført maskulin stil, hvor individualiteten er i fokus. Denne eftertragtede kollektion fusionerer avanceret beauty-innovation og håndværksmæssig ekspertise med Tom Fords enestående vision omkring moderne glamour.