Skin Fetish - Sublime Perfection Concealer

0 anmeldelser
Skin Fetish - Sublime Perfection Concealer
Vores concealer med den cremede og lette konsistens har en fuld dækkegrad, og den lægger sig på din ... Læs mere

309,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
506035
 • Beskrivelse

  Vores concealer med den cremede og lette konsistens har en fuld dækkegrad, og den lægger sig på din hud med en mat og strålende finish. Den fås i 36 helt igennem sublime farver, der lyser op omkring de mørke rander og dækker uperfektheder.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • Ingredienser

Vores concealer med den cremede og lette konsistens har en fuld dækkegrad, og den lægger sig på din hud med en mat og strålende finish. Den fås i 36 helt igennem sublime farver, der lyser op omkring de mørke rander og dækker uperfektheder.

Tips, når du dupper farven på:
- Påfør først et fint lag af farven og derefter lidt mere pudder, alt efter behov.
- Blend med børsten PINCEAU POUR CORRECTEUR PERFECTION SUBLIME SKIN FETISH (sælges separat) eller med fingeren.
- Paletten indeholder farver, der kan korrigere farveforskelle, så du opnår den ønskede effekt.

Øjnenes konturer:
Forbered øjets kontur til concealeren ved at lægge en smule af primeren BASE PERFECTION SUBLIME SKIN FETISH på øjet.
Læg en til tre prikker af produktet direkte på de mørke rande, og blend ud med små, lette, glatte og lige streger.

Korrigering af uperfektheder:
Læg en prik af concealeren på det sted, som du ønsker at korrigere, ved hjælp af en skråtskåret pensel, og blend ud. Anvend et eller to fine lag alt efter behov.

Highlight:
Ønsker du at highlighte en farve, vælger du en concealer, der er to til tre hudtoner lysere end din egen hudfarve og blender ud på de fremtrædende områder på ansigtet.

Makeupartistens tips:
- Primer til øjenskyggen:
Du kan med fordel blende lidt concealer (på størrelse med en nød) som primer på øjenlåget for at lette arbejdet med øjenskyggen og for at gøre effekten af farvepigmenterne mere intense.
- Highlight brynbuerne:
Vælg en concealer i en farve, der er lysere end din egen hud, og påfør den med en flad pensel. Læg den lige under brynbuen for at understrege og highlighte brynenes form.
- Udfyld din øjenmakeup:
- Anvend en skråtskåret pensel til at påføre concealeren på øjets kontur for på den måde øjeblikkeligt at gøre globelinjen helt sublim.
- Anvend en fin pensel og en smule af din concealer til at understrege øjet med en streg i form som en vinge eller for at forfine optegningen.

WATER / AQUA / EAU, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, ISONONYL ISONONANOATE, SORBITAN ISOSTEARATE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SILICA, GLYCERIN, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, POLYPHENYLSILSESQUIOXANE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, TRISILOXANE, SODIUM CHLORIDE, ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, ALUMINA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, RUBUS IDAEUS LEAF CELL CULTURE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR / +/- : TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77492, CI 77491, CI 77499).""

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

Dette er makeupens gyldne tidsalder. PAT MCGRATH LABS er min gyldne revolution. Hele planeten er lige så kosmetisk besat som jeg altid har været. Makeup er en bevægelse. Makeup er hypnotiserende. Makeup er vigtig. Mantra-esque, tre ord har gentaget igen og igen i mit sind lige siden jeg var ung. Besættelse. Inspiration. Afhængighed.