Sì Passione Eclat Eau de Parfum Sì Passione Eclat Eau de Parfum

Lidenskab giver dit liv mening, og det inspirerer dig til at afsløre dine styrker. Passion ... Læs mere
0 Meddelelse
Sì Passione Eclat - Eau de Parfum

Rødt punkt

Produktet er ikke berettiget til aktuelle kampagner

 • 30 ml
  499.00 KR
  1.663,33 KR / 100ml
 • 50 ml
  679.00 KR
  1.358,00 KR / 100ml
 • 100 ml
  869.00 KR
  869,00 KR / 100ml
  Ikke på lager
499,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

580516
 • tab description Beskrivelse

  Lidenskab giver dit liv mening, og det inspirerer dig til at afsløre dine styrker. Passion fremkalder en modig, moderne kvindelighed, som gør dig i stand til at tage verden op med ynde og uafhængighed.
  I 2022 gentager Giorgio Armani invitationen til at sige "Sì to passion" med Sì passione éclat de parfum, en ny duft, der indfanger forestillingen om, at passion lyser op i alles liv.
  Flakonen i Sì passione éclat de parfum skinner som en ædelsten, et nik til den måde, lidenskab kan oplyse ens liv, med en glødende, rubinrød nuance, der afsløres, når flakonen fanger lyset.

  Giorgio Armanis respekt for naturen favoriserer altid ingredienser fra ansvarlige kilder, som i denne lysende duft, der hører til Floral Rose-familien. Sì passione éclat de parfum kombinerer en lysende solbær-akkord med bergamot, der stammer fra Calabrien, Italien, og som er fremstillet til Giorgio Armani for at give duften endnu et element af sprudlende lethed. I duftens hjerte er der to roser. Centifolia-rosen, der er håndplukket i Frankrigs Grasse-region, har en blød, pudret kvalitet. Damascena-rosen, der er udvundet gennem bæredygtige og ansvarlige processer, stammer fra Isparta, Tyrkiets "rosenby", og viser blomstens generøse, feminine og karakterfulde aspekter.
  Endelig giver hvid moskus i bunden af duften en ren, blød og sensuel kvalitet, mens en vaniljeinfusion fra Madagaskar, der stammer fra et bæredygtigt og ansvarligt program, der er designet til at støtte lokale samfund, giver en omsluttende effekt, der på samme tid er vanedannende og krydret.

  Træd ind i din egen identitet uden at gå på kompromis, og lys dit liv op med den nye Sì passione éclat de parfum.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER / EAU , HYDROXYCITRONELLAL , BENZYL SALICYLATE , LINALOOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , LIMONENE , BENZYL ALCOHOL , CITRONELLOL , GERANIOL , HEXYL CINNAMAL , ISOEUGENOL , CITRAL , COUMARIN , BENZYL BENZOATE (F.I.L. N282906/1).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnote: lyse solbær akkord & bergamot
  Bundnote: hvid moskus & vaniljeinfusion
  Hjerte note: Centifolia & Damascena roser
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 138ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.