Short & Sweet Nude Lash Collection Short & Sweet Nude Lash Collection

Alle vipper fra Nude Lash kollektionen er designet til at være lette, naturlige og fremhæve ens egne ... Læs mere
0 Meddelelse
Short & Sweet - Nude Lash Collection

1 pcs

199,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

610996
ONLINE ONLY

*Gælder til og med den 2. oktober og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, Drunk Elephant, Sephora Favorites, Baobab, Ilia, Byoma, Seasonly og julekalendere. Kun online.

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Alle vipper fra Nude Lash kollektionen er designet til at være lette, naturlige og fremhæve ens egne vipper. Vipperne er fremstillet til at være nemme og hurtige at tage på, uden det er nødvendigt tilpasse vippen til øjets længde inden påsætning. De er lette og behagelige at have på takket være det bløde bomuldsbånd. Vipperne er 100% veganske og cruelty free, og består af veganske fibre af premium kvalitet, som er langtidsholdbare og genanvendelige +25 gange.

  Short & Sweet giver dit look let og simpel definition, og tilføjer lidt ekstra volumen til dit look. Vippen rammer øjnene meget diskret og naturligt ind, og giver illusionen af mere fyldige vipper naturligt

 • tab tips Anvendelse
  Buk dine naturlige vipper med DUFFBEAUTY Eyelash Curler
  Påfør en smule Supreme Lash Mascara
  Tag forsigtigt vippen ud af æsken
  Påfør et tyndt lag vippelim, DUFF Lash Glue, på vippebåndet og vendt ca. 15-30 sek.
  Placer vippen langs din vippekant og pres forsigtigt vippen fast.

  Fjern vippen igen ved at trække den af fra den ene ende. Placer den herefter i vippeæsken, så den er klar til næste brug.

  Eventuelle limrester på vippebåndet kan forsigtigt fjernes med fingrene eller en oliefri makeupfjerner på en vatpind. OBS - Nude Lash Collection er lavet til at påføre direkte ved øjet uden at skulle klippes til.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product
Oprindelsen til navnet 'DUFF' kommer fra det persiske sprog og er et kaldenavn for den glamourøse og attraktive kvinde, der ikke går på kompromis med kvaliteten og altid tilføjer lidt ekstra for at se endnu mere fantastisk ud.