No Drama Nude Lash Collection No Drama Nude Lash Collection

Alle vipper fra Nude Lash kollektionen er designet til at være lette, naturlige og fremhæve ens egne ... Læs mere
0 Meddelelse
No Drama - Nude Lash Collection

1 pcs

199,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

610995
ONLINE ONLY

*Gælder til og med 25. september og kun for medlemmer. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for Click & Collect. Gælder ikke Rare Beauty, Sisley Hair, Drunk Elephant, Gisou, Sephora Favorites, Ilia, Byoma, Seasonly og julekalendere. Kun online.

*Gælder kun for medlemmer og så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Alle vipper fra Nude Lash kollektionen er designet til at være lette, naturlige og fremhæve ens egne vipper. Vipperne er fremstillet til at være nemme og hurtige at tage på, uden det er nødvendigt tilpasse vippen til øjets længde inden påsætning. De er lette og behagelige at have på takket være det bløde bomuldsbånd. Vipperne er 100% veganske og cruelty free, og består af veganske fibre af premium kvalitet, som er langtidsholdbare og genanvendelige +25 gange.

  No Drama er perfekt til at skabe et fjerlet og naturligt look, men samtidig tilføje lidt ekstra længde og volumen til øjet. Vipperne giver et diskret cat-eye, som giver øjnene et natuligt løft, og fremhæver dem på fineste vis.

 • tab tips Anvendelse
  Buk dine naturlige vipper med DUFFBEAUTY Eyelash Curler
  Påfør en smule Supreme Lash Mascara
  Tag forsigtigt vippen ud af æsken
  Påfør et tyndt lag vippelim, DUFF Lash Glue, på vippebåndet og vendt ca. 15-30 sek.
  Placer vippen langs din vippekant og pres forsigtigt vippen fast.

  Fjern vippen igen ved at trække den af fra den ene ende. Placer den herefter i vippeæsken, så den er klar til næste brug.

  Eventuelle limrester på vippebåndet kan forsigtigt fjernes med fingrene eller en oliefri makeupfjerner på en vatpind. OBS - Nude Lash Collection er lavet til at påføre direkte ved øjet uden at skulle klippes til.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product
Oprindelsen til navnet 'DUFF' kommer fra det persiske sprog og er et kaldenavn for den glamourøse og attraktive kvinde, der ikke går på kompromis med kvaliteten og altid tilføjer lidt ekstra for at se endnu mere fantastisk ud.