Rose Deep Hydration Facial Toner Rose Deep Hydration Facial Toner

Rose Deep Hydration Facial Toner er en fugtgivende lotion, som har en usammenlignelig sanselighed, ... Læs mere
0 Meddelelse
Rose Deep Hydration - Facial Toner
429,00 KR 343,20 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

387162
GOOD FOR
- 20%

*Gælder til og med søndag 27. november. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Udvalget af bestseller sortimentet online og i butikkerne kan variere.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Rose Deep Hydration Facial Toner er en fugtgivende lotion, som har en usammenlignelig sanselighed, hvis formel indeholder rosenblade i opløsning. Denne enestående pleje er fremstillet på basis af et udtræk fra roser. Den rengør huden, fjerner urenheder og beskytter mod forurening og affaldsstoffer. Lotionen tilfører ansigtshuden masser af fugt, takket være bl.a. rosenolie, ekstrakt af kvan og hyaluronsyre, som er integreret i formlen. Huden genoprettes synligt, hudens porer lukkes igen, og huden bliver helt glat og frisk og er klar til dine plejerutiner.

  Hvad får du mere?
  En lotion med en luksuriøs tekstur og med en fængslende parfume, så du får en enestående sanselig oplevelse.

  Til Hvilken hudtype?
  Fugtighedslotionen kan bruges til alle hudtyper.
  Hvad er fordelene?
  - En intens og uophørlig fugt. - En opfriskende og opstrammende formel. - En lindrende tekstur for en skøn hud.
  Skønhedstips fra Fresh
  - Inden du påfører fugtighedslotionen, skal du fjerne hudens urenheder med det ekstrabløde ansigtsrensende præparat Soy Face Cleanser. - Færdiggør din plejerutine med Rose Face Mask for en optimal fugtgivning.

  GOOD FOR YOU
  Formlerne indeholder minimum 90% ingredienser af naturlig oprindelse

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

 • tab tips Anvendelse
  Rose Deep Hydration Facial Toner påføres ansigtet og halsen, når de er rengjorte og tørre. Dup huden forsigtigt med et stykke vat, der er imprægneret med fugtlotion. Derefter påføres serummet, ansigtscremen og øjencremen.
 • tab more info Yderligere information
  Ekstrakt af røde bær lukker porerne igen og gør huden lækker. Rosenvand er kendt for sine balancegivende, lindrende og opstrammende egenskaber. Rosenolie givet huden fugt og næring. Den har også opstrammende og lindrende egenskaber og giver balance i huden. Ekstrakt af kvan har en usædvanlig egenskab og bevare hudens naturlige fugt. Hyaluronsyre optager vand for at opretholde fugten og smidigheden i huden.
 • tab ingredients Ingredienser
  Water, Glycerin, Butylene Glycol, Rosa Centifolia Flower, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Multiflora Fruit Extract, Angelica Keiskei Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hyaluronate, Peg-150, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Citric Acid, Bht, Fragrance, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Vi er drevet af vores aldrig selvtilfredse indieånd, hvor himlen er grænsen. Denne tilgang er indledt af Lev og Alina og leves af hele organisationen. Vores ubegrænsede nysgerrighed fremmer vores søgen efter det ekstraordinære, hvad enten det er et øjebliks glæde i naturen eller en oplevelse af generøsitet i vores butikker. Hvor frisk går, følger skønhed. Vi er pionerer - i produkt, i erfaring, i kultur og i proces.