Rose Face Mask Fugtgivende maske med rose Rose Face Mask Fugtgivende maske med rose

En begrænset udgave af Rose Face Mask designet af Jayde Cardinalli for at fejre 20-årsdagen for ... Læs mere
0 Meddelelse
Rose Face Mask - Fugtgivende maske med rose

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

569,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

281108
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  En begrænset udgave af Rose Face Mask designet af Jayde Cardinalli for at fejre 20-årsdagen for denne ikoniske ansigtsmaske. Rose Face Mask tilfører huden fugt, lindrer og opstrammer huden og giver huden glans og smidighed. Denne fugtgivende maske i form af en opfriskende gel med et udtræk af rosenvand og rosenblade, kommer i berøring med din hud, så du mærker et dejligt velvære og en enestående sanselig glæde. Det lille plus?
  Dette Fresh produkt er God Ved Dig, det består af mindst 90 % naturlige ingredienser. En delikat parfume af friske roser, som lindrer og opfrisker huden med det samme. Til Hvilken hudtype? Fugtgivende maske med rose kan bruges til alle hudtyper, også følsom hud. Hvad er fordelene? - Tilfører huden fugt i alle hudlag. - Lindrer og opstrammer huden. - Opfrisker og styrker huden. Skønhedstips fra Fresh - Inden du påfører en ansigtsmaske, skal du fjerne hudens urenheder med det ekstrabløde ansigtsrensende præparat Soy Face Cleanser. - Anbring Rose Face Mask i køleskabet for at forstærke de fugtgivende, opfriskende og lindrende egenskaber. - En ny Fresh-maske til hver dag! Skift imellem ansigtsmasker i løbet af ugen og din huds daglige behov for at optimere fordelene i dine skønhedsrutiner.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør fugtmasken med rose på den rengjorte hud. Undgå øjenomgivelserne. Lad masken hvile i 5-10 minutter, og skyl efter med vand. Takket være sin blide formel, kan ansigtsmasken bruger dagligt.
 • tab composition Stjerne ingredienser
  • Rosenvand er kendt for sine lindrende og opstrammende egenskaber.
  • Ekstrakt af agurk og aloe vera-gelen lindrer huden og har en beroligende og opfriskende effekt med det samme.
  • Porphyridium cruentum er en art rødalge og giver en optimal fugt til huden.
  • Grøn te, som er en kraftig antioxydant, giver huden glans og beskytter den.
 • tab more info Yderligere information
  Rosenvand er kendt for sine lindrende og opstrammende egenskaber. Ekstrakt af agurk og aloe veragelen lindrer huden og har en beroligende og opfriskende effekt med det samme. Porphyridium cruentum er en art rødalge og giver en optimal fugt til huden. Grøn te, som er en kraftig antioxydant, giver huden glans og beskytter den.
 • tab ingredients Ingredienser
  -Pure Rosewater: Soothes and tones.
  -Cucumber Extract and Aloe Vera Gel: Help soothe the skin and have an immediate cooling and calming effect. \t\t
  -Porphyridium Cruentum: A \smart algae, it delivers optimum moisture.\t\t\t

  Water, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Centifolia Flower, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Damascena Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Anthemis Nobilis Flower Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Faex (Yeast Extract), Tocopherol, Carbomer, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Maris Aqua (Sea Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, Caramel, Maltodextrin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol."""""""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 11ms
  • reviews, product

Vi er drevet af vores aldrig selvtilfredse indieånd, hvor himlen er grænsen. Denne tilgang er indledt af Lev og Alina og leves af hele organisationen. Vores ubegrænsede nysgerrighed fremmer vores søgen efter det ekstraordinære, hvad enten det er et øjebliks glæde i naturen eller en oplevelse af generøsitet i vores butikker. Hvor frisk går, følger skønhed. Vi er pionerer - i produkt, i erfaring, i kultur og i proces.