POP PowderGel - Eye Shadow

0 anmeldelser
POP PowderGel - Eye Shadow
Fra: 239,00 KR
Denne silkebløde øjenskygge giver den rige udbetaling af et pigment med letheden af en creme og ... Læs mere

239,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
542579
 • tab description Beskrivelse

  Denne silkebløde øjenskygge giver den rige udbetaling af et pigment med letheden af en creme og pulverets udholdenhed. Denne vægtløse og sensoriske formel påføres jævnt, tilbyder overlegen blandbarhed og leverer vandfast og creaseproof farve for langvarigt look on your eyes.
  I tre finishes: mat, skinnende og glitrende.
  Fås i 16 nuancer inspireret af de levende farver, der findes i japansk grafisk kunst. Hver farve er opkaldt efter en udtryksfuld lyd, følelse eller handling, udtrykt som onomatopoei på det japanske sprog.
  Hudlæge og øjenlæge testet.

 • tab tips Anvendelse
  Påføres på øjenlågene og øjenområdet med fingrene eller en pensel. Opbyg og blend efter ønske.
  For at få en hurtig farve, kan du bruge din ringfinger til at glide den silkeagtige skygge hen over øjnene. For at opnå en mere diffus effekt kan du bruge NANAME FUDE Multi Eye Brush.
 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

 • tab ingredients Ingredienser
  MICA・TALC・DIMETHICONE・SQUALANE・SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE・TRIMETHYLSILOXYSILICATE・DICALCIUM PHOSPHATE・SILICA・DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER・HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER・ETHYLHEXYLGLYCERIN・CAPRYLYL GLYCOL・POLYMETHYLSILSESQUIOXANE・C20-24 OLEFIN・LAURETH-4・TIN OXIDE・ALUMINA・GLYCERIN・IRON OXIDES (CI 77491)・PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE・

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomhed globalt. Shiseodo mener, at skønhed er også respekt for naturen, klimaet, lyset, alle fem sanser og de mange detaljer i selve livet.