Peony & Blush Suede Diffuser Peony & Blush Suede Diffuser

Essensen af charme. Jo Malone London Peony & Blush Suede er duften af pæoner i fuld blomst, udsøgt ... Læs mere
0 Meddelelse
Peony & Blush Suede - Diffuser
629,00 KR 503,20 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

532636
- 20%

*Gælder til og med den 29. september og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, Sisley Hair, Drunk Elephant, Gisou, Sephora Favorites, Ilia, Byoma, Seasonly og julekalendere. Kun online.

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Essensen af charme. Jo Malone London Peony & Blush Suede er duften af pæoner i fuld blomst, udsøgt og skrøbelig. Flirtende og med en saftig bid af røde æbler og overflod af jasmin, rose og havenelliker. Blandet med sensualiteten fra blødt, rosafarvet ruskind. Luksuriøs og forførende. Underspillet. Smukt designet.
  Disse Diffusere skaber ubesværet og kontinuerligt en omsluttende duft i ethvert rum.

 • tab tips Anvendelse
  Vores diffusere kommer i et lækkert design og tilfører dit rum kontinuerlig duft. Diffuseren leveres med 10 duftpinde, og vi anbefaler at bruge alle 10 pinde på én gang for at opnå den bedste fordeling af duften i hjemmet.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Fragrance Family
  Floral
  Scent type
  Floral
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Jo Malone London er et britisk duft- og livsstilshus, der er synonymt med enkle, elegante cologner, stearinlys, bade- og kropsprodukter samt dufte til rummet, der alt sammen hylder generøsitet og det at give.

Uanset om gaven er et symbol på hengivenhed eller den største gestus af alle, kommer den i den ikoniske æske i cremefarvet og sort.